Feltörték az iPhone 1.1.1-et is

Kiss Ádám Zoltán, 2007. október 9. 21:38

Az Apple a frissítés kiadása előtt figyelmeztette a felhasználókat, hogy a feltört szoftver a javítások telepítése után valószínűleg nem működik majd, most a frissített változatot is feltörték.

Részben a sors iróniája, részben előre megjósolható fordulat, hogy előbb utóbb a legfrissebb változatot is feltörik. A most inkább előbb, mint utóbb kijátszott 1.1.1-es verzió meglehetősen hamar elbukott a hackerek próbálkozásai során. A frissítés elsősorban hasznos biztonsági javításokat tartalmazott, így minden felhasználónak érdekében állt letöltése, illetve a hálózatfüggetlenített készülékek legújabb szoftverrel történő ellátása a magasabb fokú védelem mellett. A hackerek a meglevő igények kielégítése mellett természetesen az elsőség dicsőségére is pályáztak. A Touch Dev Team volt az első, mely bejelentette, hogy az iPhone 1.1.1-es telefonokat is hálózat-függetlenné tudják tenni, így a legújabb készülékek is használhatók lesznek az USA-ban az AT&T előfizetése nélkül, más, kedvezőbb tarifákat kínáló szolgáltatók hálózatán. A Touch Dev Team már szemléltette a működőképes módszert, de törőszoftverét még nem tette elérhetővé a világhálón, mivel szeretnének még finomítani működésén a későbbi hibák kiküszöbölése érdekében.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi bemutatta a MIX Fold 4 és a Xiaomi MIX Flip készülékeket

A pekingi ShouGang Stadion adott otthont a Xiaomi rendezvényének, amelyen Lei Jun, a társaság alapító-vezérigazgatója megtartotta 2024-es beszédét, bemutatva az új Xiaomi MIX termékcsaládot. A Xiaomi újabb innovációt valósított meg az összehajtható telefonok terén, köszönhetően a felhasznált anyagokra, a szerkezetre és a hálózati funkcionalitásra is kiterjedő technológiai fejlesztéseknek. 

2024. július 22. 18:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59