Három új Samsung zenetelefon Európának

Milkovits Gábor, 2007. október 10. 17:41

A Samsung októbertől három új, tetszetős kivitelű zenetelefont dob piacra Európában, az SGH-i450, az SGH-F330 és az SGH-F210 képében.

A Samsung SGH-i450 egy kétféleképpen szétcsúsztatható készülék, amely egyik állásában mobiltelefonos, míg a másikban beépített hangszórós zenelejátszó-kezelőfelületet mutat. Utóbbihoz a 2,4” érintőképernyőn megjelenő, virtuális, elforgatható menü-interfész tartozik, és külön extrának számít a beépített hangszórót megszólaltató Bang & Olufsen ICEpower miniatűr erősítő, amely az ilyen készülékekhez képest kiváló hangminőség mellett relatíve energiatakarékos társas zenehallgatást biztosít. A Symbian S60 3rd Edition operációs rendszerű Samsung zenetelefon HSDPA és háromsávos GSM hálózati platformokon üzemel és 35 MB saját memóriával, microSD kártyacsatlakozóval (tartozék 4 GB), Bluetooth-al, A2DP sztereó audió megoldással, illetve FM rádióval is rendelkezik. Említést érdemel még az úgynevezett multi-tasking alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy zenehallgatás közben is többféle feladatot lehessen végrehajtani a mobillal. A készülék október végétől Olaszországban, illetve nem sokkal ezután a többi európai országban is kapható lesz, 360 eurós áron.

Az alig 1,35 cm vastagságú, szintén szétcsúsztatható, HSDPA / háromsávos GSM rendszerű SGH-F330 a csúcsmodellhez hasonló zenelejátszós kezelőfelülettel rendelkezik, az erősítő és a hangszóró nélkül, emellett pedig 2 megapixeles digitális kamerával, multi-tasking funkcióval és microSD csatlakozóval (tartozék 2 GB) is rendelkezik. A vékony zenelejátszós telefon először október elejétől Németországban, majd a többi európai piacon is kapható lesz, 260 euróért.

A harmadik új Samsung mobil a rendhagyó módon az egyik végénél elforgatható SGH-F210, amely különleges formatervezésével igen praktikus hordozhatóságot és kezelhetőséget biztosít. Összecsukott állapotban egy „szokványos” hordozható zenelejátszót látunk, illetve használunk, elforgatható menü-kezelőgombbal, a listák és beállítási menük horizontális megjelenítésével. Elforgatás után pedig az ismerős mobiltelefonos kezelőfelületet láthatjuk, a 3 x 4-es nyomógomb-elrendezéssel. A háromsávos GSM mobil/zenelejátszó készülék 1 GB beépített memóriával és microSD kártyacsatlakozóval (tartozék 2 GB) rendelkezik. A Samsung SGH-F210 október közepétől kerül a németországi üzletekbe, ezt követően pedig a többi európai piacra, 280 eurós áron.

Kulcsszavak: Samsung mobiltelefon zene

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59