Sony Ericsson: két új Walkman és egy kagylótelefon

forrás Prim Online, 2008. január 7. 18:53

Két új Walkman telefont és egy dizájnos kagylótelefont mutatott be a Sony Ericsson a CES-en. A W760 háromsávos HSDPA Walkman telefon beépített GPS-rendszerrel és sztereó hangszórókkal rendelkezik. Az új Sony Ericsson W350 egyedi flip-kialakítása és a kedvenc Walkman funkciók a zenét helyezik a középpontba. A Z555, a tulajdonosához hasonlóan, évszakról évszakra változtatja külsejét.

A W760 háromsávos HSDPA Walkman telefon beépített GPS-rendszerrel és sztereó hangszórókkal rendelkezik. Különlegessége a szintén most bejelentett MAS-100 aktív hangszóró, mely védőtokként is szolgál, ráadásul FM rádióantennaként is működik.

A W760 készülékkel a játék is minden eddiginél szórakoztatóbb. A telefonnal fekvő módban lehet játszani, sztereó hang mellett és kifejezetten erre a célra szolgálójáték gombok (játékkonzol) használatával. A legújabb játékok
előre be vannak töltve, mint például a Need for Speed, ProStreet. A W760 nagyméretű, 2,2”-es képernyővel rendelkezik, a mozgásérzékelős játékfunkcióval 3D minőségben játszhatja a felhasználó a legújabb játékokat, a készülék mozgatásával irányítva a játékot.

A telefonba 3,2 megapixel felbontású fényképezőgép van beépítve.

Az új Sony Ericsson W350 egyedi flip-kialakítása és a kedvenc Walkman funkciók a zenét helyezik a középpontba. A W350 Walkman lejátszója könnyen elérhető és használható akár a flip felnyitása nélkül is. Mivel a telefon a Walkman funkciókat részesíti előnyben, ezért az alapvető MP3-kezelő gombok (lejátszás, szünet és léptetés) a telefon flipjén kívül találhatók, így az önálló MP3-lejátszóként is funkcionál. A készüléken akár 470 zeneszám vagy 40 teljes album tárolható.A Walkman telefoncsalád legújabb tagja a szintén új HBH-DS205 Bluetooth Headsettel is használható.

A Sony Ericsson a Z555 kagylótelefonnal egy időben divatos kiegészítők egész sorát jelentette be, többek között az egyedi és kreatív hordozási megoldásokat felvonultató négy bőrtáskából álló, úgynevezett dizájn kollekciót, valamint három új stílusos Bluetooth headsetet (HBH-PV708, HBH-PV770 és HBH-PV712).

Sven Totte, a Sony Ericsson stílusmarketing részlegének vezetője szerint „A Z555-t arra tervezték, hogy stílusos megjelenést kölcsönözzön a használójának és magára vonzza a tekinteteket. Ezt a mobilt azoknak hoztuk létre, akik olyan telefont keresnek, ami tükrözi a stílusukat és nem kötnek kompromisszumot a teljesítmény és a szolgáltatások terén.”

A Z555, a tulajdonosához hasonlóan, évszakról évszakra változtatja külsejét. Ahogy telik az év, a telefon úgy cseréli a színeit, témáit, a menü felépítését és a képernyő kijelzőjét. A beépített naptár segítségével a telefon tudja, mikor kell a nyári külsőt az őszire cserélnie. Ezen felül, az olyan nagy eseményekre is tartogat néhány meglepetést, mint például a szilveszter!

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59