A Samsung bemutatta új plazma TV sorozatát

forrás Prim Online, 2008. január 18. 12:12

Praktikusság, high-tech funkciók, stílusos design és megengedhető ár: ezek a tulajdonságok jellemzik a 2008-as CES kiállításon bemutatott új, úttörőnek számító 4-es és 5–ös sorozatszámú Samsung plazma TV-ket.

Az új sorozattal a Samsung megalkotta a piac első 3D megjelenítésre alkalmas, sík képernyős TV-jét. A készülékek menürendszere egyszerű használatot biztosít, és az áruk is megengedhető, így kiváló választást jelenthetnek azon vásárlók számára, akik költséghatékony, sík képernyős TV-t keresnek.

A csillogó, zongora fekete külső már első ránézésre kiemelkedő minőséget sugall. A beépített szórakoztató modulok automatikusan optimalizálják a kép- és hangminőséget, alkalmazkodva a gamerek, sport imádók vagy film rajongók igényeihez. A FilterBright tükröződésgátló technológiának köszönhetően kívülről jövő csillanásokat a képernyő elnyeli, míg a fekete legmélyebb árnyalatai is tökéletesen jelennek meg. A magas kontrasztarány pedig tökéletes képi megjelenítést nyújt.
A 3 HDMI bemeneten át – melyek közül az egyik a készülék oldalán helyezkedik el – számos multimédiás eszközt csatlakoztathatunk a készülékez. Az ötös sorozaton ráadásul egy 2.0-ás USB port gondoskodik a digitális fényképezőgépek, kamerák, vagy akár mp3 lejátszók egyszerű csatlakoztatásáról. A HDMI-CEC TV távirányító alkalmas több készülék irányíthatására HDMI porton keresztüli csatlakozás esetén.

A 4–es sorozatszámú plazmaTV-kben alkalmazott új szoftver algoritmus megszünteti a képzajokat és a hibás kontúrokat, ezáltal tiszta megjelenést biztosít még gyorsan mozgó jelentek esetén is.Az 5–ös sorozatszámú Full HD (1080p) plazma TV új alapköve a plazma televíziók történetének. A 4-es sorozathoz hasonlóan, a számos lehetőség kínálkozik a kép- és hangminőség optimalizálására. A képek megjelenítését a single-scan rendszer még kiválóbb minőségre emeli. A 7-es sorozat tervezésekor egészen új technológiákat alkalmaztak, melyek eddig csak más olyan iparágak jellemzői voltak, mint például az autógyártás, vagy a divatipar. A fekete zongoralakk megjelenés megtartása mellett a készülékek egy leheletnyi színt kaptak az éleken. Az ezt kiegészítő enyhe ívek csodálatos, egyedi megjelenést adnak a Samsung új készülékeinek.

A hetes sorozaton már 4 HDMI bemenet gondoskodik a veszteségmentes adatbevitelről és az RRS csatornákon keresztül a legújabb híret, tőzsdei árfolyamok vagy  időjárási információk követhetők nyomon – akár a heti sorozat nézése közben.

Kulcsszavak: TV Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17