A Samsung Mobil WiMAX szabvánnyal lépne az európai piacra

forrás Prim Online, 2008. február 13. 09:33

A Samsung, a Mobile WiMAX (az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb drótnélküli szélessáv technológia) piacvezető előállítója, a GSMA Mobile World Congress 2008-on kiállítja legújabb fejlesztésű Mobil WiMAX megoldásait, köztük az Access Service Network-öt (ASN).

Az ASN szabványok tartalmazzák az U-RAS Flexible-t és U-RAS Light Series 3-at, amelyek a lakáson és épületeken belüli eddig lefedetlen területekre juttatják el a hálózatot.
Az U-RAS Flexible a kicsi illetve közepes hatótávolságot fedi le az épületeken belül. RF-et és digitális egységeket tartalmaz, amelyek sokkal könnyebbé teszik az üzembe helyezést, karbantartást, továbbá költséghatékonnyá teszik a macro méretű hálózatok létrehozását. Az U-RAS Light Series 3, egy rendkívül kicsi és könnyű központi szolgáltató egység, amely miközben helyettesíti a WiMAX repeatereket az eddig ismerteknél nagyobb kapacitást, illetve integrált menedzsmentet biztosít a hálózati rendszereknek és fokozza azok teljesítményét.

Az ASN szabványon belül, a Samsung több eszközt, mint például az USB hardverkulcsot, PC-kártyát, CPE-t, PDA-t, UMPC-t, PMP-t és laptopot is bemutat, amelyekkel teljes Mobil WiMAX portfoliót biztosít az üzleti szolgáltatóknak.

Ezekkel a Mobil WiMAX megoldásokkal a Samsung megmutatja, hogyan lehetséges az egyszerű átállás az Alcatel Lucent GSM és a Samsung Mobile WiMAX hálózata között. A Samsung kettős módozatú mobil készülékének használatával a felhasználók például megtapasztalhatják a problémamentes videó lejátszást, miközben hálózatot váltanak, azaz Mobil WiMAX-ról GSM-re. Ez a tény üzleti szempontból is növeli a Mobil WiMAX jelentőségét főleg azokon az európai piacokon, ahol a GSM technológia jelentősen lefoglalja a mobil hálózati rendszereket.

Kulcsszavak: WiMax Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59