Nyilvános TelePresence tárgyalótermek a Ciscótól

forrás Prim Online, 2008. október 29. 12:42

A Cisco bejelentette az első, bármely cég vagy szervezet által igénybe vehető Cisco TelePresence tárgyalótermek megnyitását. E Cisco TelePresence tárgyalókat használatalapú díjszabás („pay-per-use”) ellenében használhatják azok a vállalatok, amelyek szeretnék gyakoribbá tenni a kulcspartnereikkel, szállítóikkal és vevőikkel folytatott személyes találkozókat, és egyben szeretnék az utazással járó költségeiket is csökkenteni. Az első nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók a Cisco és a Tata Communications együttműködésének eredményeképpen nyíltak meg a kaliforniai Santa Clarában, Bostonban, Londonban, valamint Bangalorban és Bombayben.

A Cisco TelePresence tárgyalók

A bemutatás óta eltelt közel két évben a Cisco több mint 200 ügyfelénél ezernél is több TelePresence tárgyalót alakítottak ki. Ezen túlmenően a Cisco házon belül 40 ország 129 városában lévő irodáiban telepített közel 300 Cisco TelePresence tárgyalót. Az új üzleti modell jelentős lépés a Cisco nyilvános, világméretű TelePresence-hálózatot célzó terveinek megvalósításában. Az új, nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók elősegítik a globális együttműködést, mivel az olyan vállalkozások számára is elérhetővé teszik a valósághű találkozók lehetőségét, amelyek saját irodájukban nem rendelkeznek TelePresence technológiával.

A felhasználási lehetőségek között kiemelt helyen szerepelnek a beszállítói lánc tagjaival folytatott megbeszélések, az alkalmazottak képzése és felvételiztetése, a nemzetközi vállalati eseményeken való részvétel, illetve mindazok az alkalmazások, ahol a személyes jelenlét kritikus fontosságú, de gyakran nehezen kivitelezhető.

„Az órára bérelhető nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók módot adnak a gyakoribb személyes találkozókra a kollégák vagy üzleti partnerek között, ugyanakkor kiiktatják az üzleti utakkal járó időveszteséget” – mondta Geoffrey Moore, a Dealing with Darwin című könyve szerzője, a TCG Advisors ügyvezető igazgatója. „A Cisco TelePresence technológiája olyan, mint egy magánrepülőgép: lehetővé teszi, hogy a nap folyamán több különböző városokban tárgyaljak. Komoly lépést jelent a munka és a magánélet kiegyensúlyozása irányában, csökkenti az utazási költségeket, és fokozza a hatékonyságot.”

A most megnyitott, nyilvános Cisco TelePresence tárgyalók már szabadon foglalhatók bármely vállalat számára. Az egyórás bérleti díj 299–899 USD között mozog a tárgyaló méretétől függően. Egy-egy tárgyalótermet 1-18 résztvevő vehet igénybe. A Cisco TelePresence tárgyalók foglalásával kapcsolatos további információkért látogassa meg a www.ciscotelepresencesuites.com webhelyet.

A Tata Communicationsszel, a Taj Hotels szállodaláncot működtető Indian Hotels Co. Ltd.-vel és az Indiai Ipari Konföderációval (CII) együttműködésben az első bérelhető TelePresence tárgyalókat a bostoni, londoni, bangalori és bombayi Taj Hotels szállodákban, valamint a CII bengalurui, új-delhi, hyderabadi és chennai irodáiban nyitották meg. A Tata további 100 tárgyaló megnyitását tervezi 2009 végéig, többek között a New York-i Pierre Hotelben. További információkért és helyszínekért látogassa meg a http://www.tatacommunications.com/telepresence/index.html webhelyet.

Kulcsszavak: Cisco ügyvitel

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30