Új érintőképernyős mobilkészülék az LG-től

Kovács Attila, 2009. november 29. 20:31

Az LG Electronics piacra dobja az LG GD510 mobiltelefont, amely eddig a legkompaktabb 3 inches, teljes érintőképernyős készülék. A GD510 azon felhasználók igényét elégíti ki, akik egyszerűen kezelhető érintőképernyős telefonra vártak.

Az LG felmérése szerint a vásárlók egy része könnyen kezelhető, funkcionális teljes érintőképernyős telefonokat vásárolna. Sok felhasználót eltántorított a funkciókban gazdag készülékek bonyolultsága, mégis a teljes érintőképernyős telefonok egyszerű navigációjára és nagyobb képernyőjére vágytak. Az LG a GD510 megalkotásakor ezt az igényt tartotta szem előtt.

A multimédiás LG GD510 számtalan népszerű fájlformátumban játszik le zenét és filmeket, 8 gigabájtos belső memóriája pedig alkalmas a nagyobb gyűjtemények tárolására is. A nagyméretű képernyőn könnyen kezelhető böngésző biztosít hozzáférést a kedvenc tartalmakhoz, míg az online illetve vezeték nélküli kapcsolaton keresztül megosztható kiváló minőségű fényképek és videofelvételek rögzítéséről egy 3 megapixeles kamera gondoskodik.

A széles, 3 inch-es WQVGA érintőképernyő szinte a készülék széléig ér, a 4,8 mm keskeny keret egy átmenetek nélküli üveglap érzetét kelti. Az előlapon található gomb is a készülék külsejének eleganciáját tükrözi, amely a telefon üzemmódjától függően a hívásinfo, vége, illetve kilépés billentyűként funkcionál. A gomb körül egy keskeny fénycsík funkciótól függően zölden vagy vörösen világít. Az LG GD510 szálcsiszolt alumíniumból készül, amely csúcskategóriás megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

A készülékhez napelemmel működő akkumulátor is vásárolható. A napelemes akkumulátor energia-megtakarítást jelent, illetve azzal is a felhasználók kényelmét szolgálja, hogy hagyományos töltő nélkül is tölthető a készülék, tíz perc után nagyjából 2 perc és fél perc beszélgetési időt biztosít.

Az LG GD510 már elérhető Európában, egyéb piacokon pedig ezt követően mutatják be.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17