AIMP 2.60 sokoldalú ingyenes zenelejátszó szoftver

Milkovits Gábor, 2009. december 11. 09:00

Letölthető az AIMP zenelejátszó legújabb, 2.60-as verziója, amely az előző változatok már meglévő sokoldalúságát még újabb funkciókkal bővíti.

Az ingyenes programot sokan a mai idők Winamp-jának tartják, utalva a kis méret, az egyszerű kezelhetőség és a sokrétű funkciók szerencsés ötvözetére. Az alkalmazás a jobb hangminőség érdekében 32-bites digitális hangminta-vételezéssel dolgozik, emellett pedig több mint 20-féle formátumot támogat, amelyekbe át is konvertálja a bolti CD-k zenei fájljait. A programmal mindenféle külső bővítmény letöltése nélkül, alapból mp3-formátumba rögzíthetők az internetes rádióadások és egyéb stream-ek, illetve kezeli a Winamp-os lejátszási listákat is. A 18-sávos grafikus hangszínszabályozóval rendelkező program kikapcsolása is időzíthető.

A 2.60 verzió új extrái közé tartozik a szabályozható hosszúságú szünet a számok között, az egyes számok kiválasztott részének ismételt lejátszhatósága, valamint a lejátszási listák korábbinál sokoldalúbb szerkeszthetősége. Emellett egy beépített mini-lejátszóval lehetőség van a fájlok betöltése előtt belehallgatni a kiválasztott zenékbe. A hasznos, ingyenes zenelejátszó program a http://aimp.ru/index.php?do=download címről tölthető le.
 

Kulcsszavak: zene audioplayer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52