Megérkezett a Samsung Monte

forrás Prim Online, 2010. február 10. 15:23

Teljes érintőkijelző, közösségi hálózatok könnyű elérése és keskeny design.

A keskeny, kifinomult, csillogó külső számos multimédiás alkalmazást takar: a Monte (S5620) egy csúcskategóriás készülék teljesítményét és stílusát nyújtja, megfizethető áron. A vibrálóan kontrasztos ezüst és fekete borításával, valamint felhasználóbarát TouchWiz 2.0 Plus kezelőfelületével a Monte a legújabb kedvenc érintőképernyős modell lesz.

A Samsung Monte segítségével használója bárhol és bármikor hozzáférhet Facebook vagy MySpace profiljához, és ezt kiegészíti a Twitter és Bebo widget és multi-IM lehetőséggel a csevegéshez. A készülék neten való böngészésre is kiváló, egy mozgásérzékelő segítségével automatikusan forgatja a képernyőn látható képet, amikor a telefont mozgatjuk.

A mobil életmódot élők tökéletes társaként a Monte-t egy Google Latitude által támogatott A-GPS-szel is ellátták, így segítségével bárki közölheti ismerőseivel, hogy éppen hol tartózkodik, a közelben lévőkkel pedig a szoftverből való kilépés nélkül kezdhet közös programot szervezni.

A mobil többi szolgáltatása között érdemes megemlíteni a Wi-Fi kapcsolatot, az Exchange ActiveSync-et Outlook-hoz és a Google Sync plugint is. Ezek teszik lehetővé, hogy használója egyidejűleg tudja frissíteni Outook naptárát és Facebook profilját anélkül, hogy az alkalmazásokat külön el kellene indítania.

A kiváló képminőségről egy 3 colos, 16:10 arányú WQVGA felbontású LCD kijelző gondoskodik. A Monte 3.2 megapixeles kamerával is rendelkezik, melyhez mosoly- és arcfelismerés funkció, valamint panorámafotó készítési lehetőség is társul. 
Zenefelismerés funkciója azonosítja a hallgatott zeneszámot: csak fel kell venni egy kis részletet a számból, elküldeni a szerverre, és pár pillanat múlva megjelenik a zeneszám címe és előadója.

A Samsung Monte egyujjas zoom-jának használatával a felhasználók egy kézzel zoom-olhatnak, míg az Intelligens feloldás használatával mindössze egyetlen betűt kell a képernyőre rajzolniuk, és a menü máris rendelkezésükre áll.


 

Kulcsszavak: Samsung mobiltelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stúdió kaliberű portréfotózási képességekkel érkezik a HONOR 200 termékcsalád

A HONOR, Európa leggyorsabban növekvő okostelefon-márkája ma a párizsi Hipódromo de París-Longchamp helyszínén egy látványos rendezvényen mutatta be a HONOR 200 termékcsaládot. Az eseményen – amelyen több mint 800 európai újságíró és partner vett részt – a vállalat megerősítette, hogy a HONOR 200-as széria Magyarországra is érkezik. Ezzel együtt most először lesz kapható a régióban és az országban a HONOR 200 és a HONOR 200 Pro. 

2024. június 13. 09:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30