LG Mini, avagy LG GD880 letisztult formákkal

Kiss Ádám Zoltán, 2010. február 10. 20:35

Az LG Electronics bejelentette az új LG Mini (LG GD880) mobiltelefon piacra bocsátását, amelyet extra karcsú megjelenése mellett számos intelligens jellemzővel látott el.

Az LG Mini a piacon jelenleg elérhető legkisebb és legkeskenyebb 3,2 inches, teljes érintőképernyős mobiltelefon, amely azok számára lehet érdekes, akik a legújabb kommunikációs funkciókat szeretnék viszontlátni egy könnyű, kompakt készülékben. A jó minőségű anyagokból megalkotott keskeny készülék karakteres fémbetétei, a gombok nélküli előlap és a 16:9 képarányú 3,2 inches érintőképernyő, mely egészen a telefon széléig ér, hangsúlyozzák a telefon letisztult megjelenését. Az alapvető funkciók mellett, mint a gyors webböngészés vagy a push technológiával továbbított e-mailek, az LG Mini számos egyedi jellemzővel is bír. A beépített alkalmazásoknak köszönhetően egyetlen érintéssel elérhetjük például a közösségi oldalakat, így a Facebookot vagy a Twittert is, ezáltal az online kapcsolattartás lehet egyszerűbb. A kezdőképernyőn pedig folyamatosan láthatjuk a barátokkal, családtagokkal kapcsolatos történéseket, de az új bejegyzések a címjegyzékben a barátok és ismerősök neve mellett is megjelennek. Az LG Mini 5 megapixeles, arcfelismerést kínáló kamerával is rendelkezik. Az éles, élénk képek és videók egyetlen lépésben, vezeték nélkül tölthetők fel a közösségi oldalakra. A készülék számtalan népszerű fájlformátumban képes zenét és filmeket megjeleníteni, sőt FM rádióval is rendelkezik. A 7,2 Mbps sebességű HSDPA hálózati csatlakozással és Wi-Fi hozzáféréssel az LG Mini nagysebességű internetböngészést, az A-GPS révén pedig valós idejű helymeghatározást kínál. A készülék magyarországi bevezetéséről a későbbiekben adnak tájékoztatást.


 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52