Szórakozás az LG GS500 mobillal

forrás Prim Online, 2010. február 22. 11:35

Az LG Electronics újabb nagy dobásra készül az érintőképernyős mobiltelefonok piacán a külföldön LG Cookie Plus néven ismert LG GS500 bevezetésével. Az LG GS500 egy új és elegáns, közösségi kapcsolatépítésre szolgáló, 3G-s készülék. Az LG GS500 ugyanazt a teljes érintőképernyős felhasználói élményt kínálja, mint népszerű elődje, a külföldön LG Cookie néven ismert LG KP500, ugyanakkor számtalan izgalmas új funkcióval fűszerezve azt.

A közösségi kapcsolatépítésről elhíresült, szórakoztató és megfizethető LG GS500 sikeres elődjét követi teljes érintőképernyőjével, miközben a KP500 élményét grafikus kezelőfelülettel és kényelmes közösségi hálózati szolgáltatásokkal ötvözi. A LG GS500 a „közösségi létet” helyezi a középpontba, amelyhez egy sor funkciót kínál. A közösségi oldalak, például a Facebook, a Twitter, a Flickr vagy más népszerű webhelyek, egyszerűen elérhetők és használhatók a mobiltelefonnal. Az LG egyedi LiveSquare™ alkalmazása további dinamikus és interaktív dimenzióval bővíti a „nethaverokkal” való kapcsolattartást.

Az LG GS500 számos szórakoztató funkcióval megőrzi elődje játékos szellemét. Az LG szerkeszthető MMS képernyőképeivel kreatív közösségi párbeszédre nyílik mód, hiszen a weben található képek szerkeszthetők és továbbküldhetők, az animált kezelőfelület és a színes témaválaszték pedig teret enged a képzelőerőnek és az egyediségnek.

Az LG GS500 készüléket elsőként márciusban vezeti be a gyártó Franciaországban és Olaszországban. A telefon magyarországi megjelenéséről a későbbiekben adunk tájékoztatást.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59