A Pannon bázisállomás-pályázatának második üteme

Kovács Attila, 2010. április 29. 07:35

A sikeres első szakasz után elindult a Pannon második pályázati üteme, amelyben mintegy 600 állomás befogadóinak kínálnak 15-20 évre biztos jövedelmet.

Új szakaszba lépett a Pannon nemrég elindított bázisállomás-pályázata: április 28-tól országos szinten folyik az ajánlatok gyűjtése. A Pannon további üzemeltetési helyszíneket keres bázisállomásai számára. Az állomásokat befogadó ingatlanok tulajdonosai gyakorlatilag erőfeszítés nélkül tehetnek szert biztos jövedelemre, amely egyben működési költséget takarít meg a vállalat számára. Az így felszabaduló forrásokat a Pannon új, még felhasználóbarátabb szolgáltatások fejlesztésére és a minőség javítására fordítja.

Mintegy 600 új állomás került fel a Pannon weboldalára. Ezek elhelyezésére várják az ajánlatokat azoktól az ingatlantulajdonosoktól, akik szeretnének ingatlanjuk után biztos jövedelemre szert tenni akár 15-20 éven át.

"A kampány első szakasza sikeresnek bizonyult és beváltotta a hozzá fűzött kezdeti reményeket. A potenciális új helyszínek mellett meglévők is jelentkeztek a felhívásra, ezért a következő szakaszban kifejezetten bátorítjuk jelenlegi partnereinket, hogy vegyenek részt az eljárásban, hiszen nyitottak vagyunk rá, hogy velük is újratárgyaljuk a feltételeket a jobb megállapodás reményében” – mutatott rá Koller György, a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese. Ha a Pannon megfelelőnek találja a felajánlott ingatlant bázisállomás elhelyezésére, megkezdődnek a tárgyalások, és a jelentkező rövid időn belül „munkamentes” jövedelmet szerezhet az általa képviselt ingatlan bérbeadásával. A tornyos kialakítású bázisállomáshoz 2-300 négyzetméternyi földterület szükséges. Ha az állomást épületre telepítik (pl. társasházra, irodaépületre stb.), átlagosan 60 négyzetméter a helyigény. A projekt a teljes országot lefedi, és néhány kiválasztott budapesti bázisállomással indul. A Pannon mintegy 3000 bázisállomásból álló országos hálózattal biztosítja a mobillefedettséget több mint 3,6 millió magyar előfizetője számára.

Kulcsszavak: Pannon GSM Telenor-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Telekom bemutatja fiataloknak szóló ajánlatát

Formáld szabadon a kereted! – ez a koncepciója a Telekom új, fiataloknak szóló ajánlatának, amely az adatforgalom és a hanghívás terén is a célcsoport különböző élethelyzeteihez maximális rugalmassággal alkalmazkodik. A Kraft Ajánlat paramétereit az Y és a Z generáció megkérdezésével alakították ki – azt is ők dönthették el, hogy az alternatívák közül melyik kerüljön végül a piacra. Az ajánlat abban is igazodik a korosztály szükségleteihez, hogy igény szerint további szolgáltatásokkal bővíthető.

2021. július 26. 19:09

Információk a HONOR Magic3 sorozatról

A HONOR a mai napon csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövőjéről alkotott elképzeléseit. Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetője és észak-ázsiai vezető tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a HONOR Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezető közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója szintén csatlakozott a beszélgetéshez, hogy értékes meglátásokat osszanak meg arról, hogy az AI és az 5G hogyan teszi lehetővé mindenki számára az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapokat.

2021. július 20. 19:50

Frissíti legfontosabb alkalmazását a Huawei

Számos fontos, a készülék működéséhez elengedhetetlen, kényelmi és terméktámogatási funkciót sűrített egyetlen alkalmazásba a Huawei. A MyHuawei elnevezésű új appban a felhasználók egy helyen érhetik el a vállalat legfrissebb híreit és tevékenységeit, az eszközökkel kapcsolatos információkat, az alkalmazások adatait és kapcsolatba léphetnek a többi Huawei felhasználóval is. A készüléken lévő Támogatás alkalmazás július 15-től automatikusan frissül a MyHuawei-re, így a felhasználók egyetlen appal folyamatosan naprakészek lehetnek.

2021. július 18. 10:19

Felpörgött az adathasználat a magyar EB-meccsek idején a Telenornál

A nemrég zárult labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott meccsei iránti érdeklődést jelzi, hogy a Telenor hálózati statisztikái szerint a mérkőzések idején szembeötlően megugrott az adatforgalom az EB többi meccséhez képest. A tavalyi év hasonló időszakához képest átlagosan 17%-kal nőtt az adatforgalom az EB egy hónapja alatt a Telenor hálózatán, amiben a megszokott éves növekedési trend is szerepet játszott.

2021. július 16. 11:18

Elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. július 14. 11:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53