Májusban újabb mobilkészülékek a Vodafone-nál

Kovács Attila, 2010. április 29. 18:01

Két új Android mobillal is bővül a Vodafone készülékkínálata, a Motorola Milestone mellett már a HTC Hero utódja, a Legend is kapható. Az LG május 3-tól három új készülékkel is megjelenik, melyek közül az LG Viewty Smile GT400 kizárólag a Vodafone-nál vásárolható meg.

A HTC Legend Android okostelefon 3,2 colos AMOLED kijelzővel, valamint egyetlen alumínium blokkból kialakított készülékházzal rendelkezik. A HTC Legend a Google Android 2.1-es operációs rendszerét alkalmazza és a gyártó cég saját fejlesztésű HTC Sense kezelőfelületével kényezteti a felhasználót. A készülékbe a 600 MHz-es processzor mellett összesen s 384 MB RAM és 512 MB ROM memóriát integráltak, ami Micro SD kártya segítségével 32 GB-ig tovább bővíthető. A hagyományos navigációs gombot egy lapos, a készülék egyedi kialakításához illeszkedő, a kezelhetőséget jelentősen javító, gombba rejtett optikai navigációval váltották fel. 

A Motorola Milestone készülék már elérhető a Vodafone kiemelt üzleteiben. A készülék szintén Google Android 2.1 operációs rendszerrel és 600 MHz gyorsaságú processzorral rendelkezik. A beépített 256 MB RAM, valamint 512 MB ROM memória Micro SD kártyával 32 GB-ig bővíthető. A 3,7 hüvelykes kijelző 854x480 pixeles felbontása a jelenleg kapható okostelefonok között a legnagyobb. A készülék egy oldalra csúsztatható teljes, ún. QWERTY billentyűzettel rendelkezik az e-mailek, sms-ek gyors és könnyű megírására.Az LG rögtön három újdonsággal is érkezik május 3-án, sőt az LG Viewty Smile GT400 csak a Vodafone-nál lesz kapható. Az LG GS290 készüléket 3 colos, WQVGA felbontású érintőképernyős kezelőfelülettel, FM rádióval és 2 megapixeles kamerával látták el. A telefonon a speciális ikonok segítségével a közösségi oldalak integráltan és könnyen érhetők el. Az LG GU230 szétcsúsztatható mobil 2,2 colos kijelzővel, MP3, MP4, FM rádióval, Bluetooth-szal lett ellátva. Végül az LG Viewty Smile GT400 szintén 3 colos érintőképernyős telefonja már 5 MP-es beépített kamerával rendelkezik és 3,6 Mbps sebességű HSDPA internetkapcsolatot támogat.

Kulcsszavak: Vodafone-hu mobiltelefon

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Tavaszi fotózási tippek a HONOR-tól

A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.

2024. április 11. 11:38

A csoportos beszélgetéseket összegzi a Rakuten Viber új, MI-alapú funkciója

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális piacvezetője az OpenAI technológiáját felhasználva elindított egy mesterséges intelligenciával vezérelt beszélgetés összegző funkciót. A szolgáltatás a csoportos csevegések olvasatlan üzeneteinél hasznosítható. A több millió felhasználó igényeinek megfelelően kifejlesztett funkció zökkenőmentes és gyors megoldást kínál arra, hogy a csevegésben lévő akár 100 olvasatlan üzenetből a lényeges információkat egy tömör összefoglalóba sűrítse.

2024. április 10. 21:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50