Samsung LED monitor mesterséges intelligenciával

forrás Prim Online, 2010. május 13. 17:46

A gyártó szerint a Samsung SyncMaster PX2370 az egyetlen monitor, amely – 100% sRGB támogatásának köszönhetően, élethű színárnyalatokat, maximálisan valósághű képet produkál. A monitor mesterséges intelligenciára épülő fényerő-érzékelőt alkalmaz, így bármilyen szögből tökéletesen élvezhető kép, továbbá ultra vékony kialakítás és a környezetbarát technológia jellemzi az új perifériát.

A legfejlettebb LED technológiára épülő 23” inch átlójú kijelző az egyetlen, amely 100% sRGB támogatást biztosít – a monitorok többsége csak 90% körüli értékre képes – ezáltal egyedülálló minőségben tudja megjeleníteni a színeket, hasonlóan a digitális fényképezőgépek és szkennerek által megjelenítettekhez.
Az új modell emellett – a Magic Lux funkció bekapcsolásával – a külső fényviszonyokhoz alkalmazkodva automatikusan állítja a fényerőt, a Magic Angle funkciónak köszönhetően pedig minden szögből tökéletes képet biztosít. A felhasználók élénk, dinamikus képet élvezhetnek a Mega DCR – Mega dinamikus kontrasztarány technológia, a 2 miliszekundumos válaszidő, a Full HD felbontás és a 16:9 képarány segítségével.
A 16,5 mm mélységű SyncMaster PX2370 nem csak funkciójában egyedi, hanem megjelenésében is: a Samsung egyedi Touch of Color (ToC) technológiája segítségével egy különleges formájú kijelzőt alkottak meg: lebegő hatást keltő dizájn, kristálynyak, az éjszakai holdat idéző kobaltkék funkciógomb és a környezetbarát, elegánsan áttetsző dupla keret jellemzi. 
A PX2370 nem tartalmaz veszélyes anyagokat, a hagyományos LCD monitorokhoz képest körülbelül 40%-al kevesebb energiát fogyaszt, megfelel a nemzetközi energiatakarékossági előírásoknak (EnergyStar 5.0, U.S. EPEAT Gold, és a Chinese Energy Grade 1), és maximálisan újrahasznosítható.
 

Kulcsszavak: Samsung monitor

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

K&H: harc az alattomos támadások ellen

A digitális eszközök használata vitathatatlanul megkönnyíti az életünket, az online tájékozódást és ügyintézést. Az eszközökön tárolt érzékeny adatok védelme azonban fokozott óvintézkedéseket igényel minden tulajdonostól.

2024. július 15. 13:02

A Lenovo lett a PC piac legnagyobb nyertese 2024 első félévében

2024 első félévében a PC piac jelentős átalakuláson ment keresztül, amit a technológiai újítások és a globális gazdasági környezet egyaránt befolyásoltak.
A Lenovo, mint vezető asztali számítógép (PC) gyártó, kiemelkedő teljesítményt nyújtott ebben az időszakban és a piac legnagyobb nyertesévé vált – olvasható a gazdasagielet.hu-n

2024. július 13. 13:50

Éttermi szoftverek ‒ a minimum ma már kevés

Az NTAK adatszolgáltatás bevezetése óta a legkisebbek kivételével mára minden étterem, kifőzde, vendéglátóhely rendelkezik valamiféle szoftverrel. A gyakran kényszerűségből bevezetett ingyenes eszköz azonban csak a pénzügyi alapfunkciókra szorítkozik, így nem jelent sem hatékonyságnövekedést, sem versenyelőnyt. Mindezt annak ellenére, hogy a Falatozz.hu friss kutatása alapján egy korszerű, informatikai megoldás és az abból következő új lehetőségek akár megkétszerezhetik egy egység bevételét.

2024. július 10. 15:12

Az 5G újradefiniálja a szolgáltatásokat

Miközben a telekommunikációs szolgáltatók sorra jelentik be az újabb és újabb ötödik generációs (5G) technológiákat, számos vezető bizonytalan abban, hogyan használja a technológiát üzleti szinten, illetve vizsgálja az átállás szükségességét. Ugyan az 5G-hálózatok megnövekedett kapacitást és nagyobb sebességet kínálnak, egyelőre a 4G számít működőképesnek, megbízhatónak és költséghatékonynak. Az 5G ugyan rengeteg előnnyel bírhat, ám emellett kihívásokat is tartalmaz – mutatja a Deloitte Quality Engineering Trends tanulmánya.

2024. július 9. 10:03

Így támogatja a digitalizáció a lelakott irodaházak hatékony korszerűsítését

A bérlői igények átalakulása, valamint a fenntarthatósági szempontok előtérbe kerülése a hazai irodapiacot is mozgásba lendítette. A változások tempóját jól mutatja, hogy nem a kor számít. Az energiahatékonysági követelmények erősödése miatt már egy 5-10 éve átadott épület is elavultnak számíthat. Ha a kevésbé hatékonyan működő épületek tulajdonosai nem akarnak lemaradni az egyre élesebb versenyben, belátható időn belül meg kell kezdeniük az átfogó átalakításokat, felújításokat vagy érdemes elgondolkodniuk az esetleges funkcióváltáson. 

2024. július 8. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01