HD-mobilkamera a Panasonictól: filmezéshez, fotózáshoz, azonnali feltöltéshez

forrás Prim Online, 2010. július 31. 18:34

A HM-TA1 olyan új generációs HD-mobilkamera, amely kivételesen kompakt mérettel és rendkívüli mobilitással rendelkezik. Mivel a tenyérben kényelmesen elfér, akár zsebbe vagy kistáskába is csúsztatható, ugyanakkor mind Full HD videofelvételt, mind a kiváló minőségű fotókészítést lehetővé tesz - bárhol és bármikor.

Egyszerű formatervezésének és működtetésének köszönhetően bárki számára már az első alkalommal könnyen használható. Minden gombja az intuitív kezelést tartja szem előtt, beépített, szoftverrel ellátott USB-terminálja pedig egyszerű számítógépes csatlakozást, szerkesztést, és YouTube- vagy Facebook-feltöltést biztosít. Felvételkészítéshez a TA1 MPEG-4-es AVC-fájlformátumot használ (MP4), felkínálva annak széles körű kompatibilitását, valamint támogatja az Apple iFrame videoformátumát, amely gyors és kényelmes áttöltést és szerkesztést biztosít az iMovie szoftverrel készített felvételek számára.

A TA1 a Skype IP-telefon szolgáltatásával is használható. Ehhez csak csatlakoztatni kell a készüléket a számítógéphez, s az ily módon webkamerává alakult optikán keresztül ingyenes Skype-videohívások bonyolíthatók a távolban élő családtagokkal vagy barátokkal.

Kulcsszavak: Panasonic kamera

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Sony World Photography Awards 2024 – kihirdették a nyerteseket

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 20:08

Nagy rekesznyílású és nagy látószögű zoomos Sony objektív

A Sony örömmel jelenti be a full-frame α (Alpha) E-bajonettes objektívek legújabb tagját. Az FE 16-25mm F2.8 G egy nagy rekesznyílású, nagylátószögű zoomobjektív, amely a 16 mm és 25 mm közötti teljes zoomtartományban F2.8 maximális rekesznyílást tart fenn, és kompakt, könnyű kialakításának köszönhetően a kiváló képminőséget nagyszerű hordozhatósággal kombinálja.

2024. április 17. 13:09

Tavaszi fotózási tippek a HONOR-tól

A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.

2024. április 11. 11:38

Átadták a legjobb magyar természetfotósnak járó Arany Daru szobrot

A Varázslatos Magyarország idén lépett 15. életévébe, melyet egy nagyszabású díjátadóval ünnepelt a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében. Az április 5-én este megtartott eseményen a természetfotós szervezet átadta a 2023-as fotópályázatának nagydíját, és egyúttal megnyitotta idei fotókiállítását.

2024. április 7. 12:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59