Az első, kizárólag internetes bank

MTI Sajtóadatbank, 2000. április 19. 21:22
Csak on-line szolgáltatása lesz annak a pénzintézetnek, melyet a brit HSBC bank és az amerikai Merrill Lynch pénzintézet hozna létre, mindegyikük 50 százalékos részesedése mellett, Merrill Lynch HSBC név alatt, londoni központtal.
Az internetes pénzintézetre, az elsőre, amely kizárólag on-line módon kezeli a befektetéseket, a két létrehozó összesen akár egymilliárd dollárt is szánna - jelentette az AFP. A bank a Merrill Lynch befektetési szolgáltatásait biztosítja minden magánügyfélnek, az USA kivételével az egész világon, a HSBC bankhálózatának segítségével, ahol az ügyfelek letéti számláikat nyithatják meg.
Kulcsszavak: onlineszolg bank

Díjmentesen kínálja az 5G-élményét a Vodafone

A Vodafone Magyarország 2024.07.03. napjától 60 napig díjmentesen biztosítja az 5G szolgáltatást a lakossági és kisvállalati előfizetéses ügyfeleinek a nyári szezonban, így több mint egymillióan tapasztalhatják meg az ötödik generációs mobilhálózat élményét.

2024. június 28. 20:18

Virtuális űrutazás a SpaceBuzz segítségével

Hazai fejlesztésű és gyártású VR űrkabinban élhetik át az iskolások az űrutazás élményét. A SpaceBuzz-HU VR Űrkabin segítségével a Nemzetközi Űrállomás körül tett sétán úgy pillanthatják meg a Földet, ahogyan az űrben az űrhajósok. A virtuális űrutazás része a SpaceBuzz oktatási programnak, amely a tanulóknak saját átélt élményeken keresztül mutatja meg, milyen törékeny is a bolygónk, mennyire fontos rá vigyáznunk. Egyúttal abban is segít, hogy a mérnöki és természettudományok iránt felkeltse a gyerekek érdeklődését. 

2024. június 28. 18:44

Az új Galaxy Watch az AI segítségével ösztönöz az egészséges életmódra

A Samsung az év elején, a Galaxy S24 sorozat bevezetésével alapozta meg mobil AI korszakát és kötelezte el magát a Galaxy AI széleskörű bevezetése mellett. E törekvés részeként a vállalat Galaxy Watch okosóráira is kiterjeszti mesterséges intelligenciáját, ezáltal továbbfejlesztve a készülék népszerű egészségügyi funkcióit. A Samsung célja, hogy a nagy teljesítményű, okoseszközre telepített AI és a Samsung Health alkalmazás összekapcsolásával személyre szabhatóbb és biztonságosabb egészségügyi élményt kínáljon.

2024. június 28. 18:41

yEd 3.24

A gazdag eszköztárral rendelkező diagramkészítő alkalmazás fut az összes jelentős platformon: Windows, Linux és MacOS. A felhasználóbarát program az adott elemeket képes automatikusan is elrendezni a munkalapon. Az elkészült diagramokat lehetőség van exportálni: PDF, EPS, SWF, SVG, HTML, EMF, JPG, GIF, BMP, PNG stb. A nagy diagramok több képként is exportálhatók.

2024. június 28. 17:27

Zavartalan játékélmény és élő streamelés – ezt nyújtja a Schneider Electric új megoldása

Áramszünet miatt elbukott online csaták, az élő videóközvetítés megszakadása miatt csalódott követők ezrei – ennek üzen hadat a Schneider Electric új szünetmentes tápegysége, amelyet kifejezetten a játékosok, az influenszerek és a streaming közvetítést adók igényeit figyelembe véve fejlesztettek ki. Az új termék, ami nemcsak az áramszünetek során nyújt hasznos segítséget, hanem az áramerősség ingadozása ellen is védi az értékes eszközöket, a mai naptól érhető el Európában. 

2024. június 28. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40