Csúcskategória: ASUS-Automobili Lamborghini VX7 notesz

forrás Prim Online, 2011. március 30. 12:42

A Lamborghini modellek ultrasportos, agresszív megjelenését visszatükröző új, nagy teljesítményű, 15,6 hüvelykes ASUS-Automobili Lamborghini VX7 noteszgép feltűnő narancs, fekete, és szénszálas szürke színű fedéllel rendelhető.

Az ASUS-Automobili Lamborghini VX7 az Intel második generációs, négymagos Core i7 processzoraival van felszerelve és a világ első olyan gépe, amelyben külön NVIDIA GeForce GTX 460M grafikus vezérlő működik, amelyet masszív, 3 gigabájtos dedikált videomemória szolgál ki. A felhasználók számára további előny a nagysebességű, akár 1,25 terabájtos kapacitású merevlemezes alrendszer, amely opcionálisan szilárdtest-hibrid meghajtókból is állhat biztosítva a villámgyors elérést és kiemelkedő teljesítményt.

Bikaerős gép, lenyűgöző megjelenés

A VX7 az ASUS és az Automobili Lamborghini márkatársítási együttműködésének csúcsa: elsőrangú termék azoknak a kifinomult vásárlóknak, akik a páratlan mesterségbeli tudást és a fejlett technológiát egyformán magasra értékelik. Számos dizájnelem tölt be kettős szerepet: egyszerre gyakorlatias, teljesítménynövelő elem, ugyanakkor főhajtás az Automobili Lamborghini tervezési és stílusjegyei előtt. Szép példái ennek a VX7 hátulján megjelenő hűtőventilátorok, amelyek úgy gondoskodnak a nagyszerű hőleadásról, hogy közben az Automobili Lamborghini sportkocsik hátsó lámpáit és kipufogóit idézik.

Ez a tervezési filozófia érvényesül a motort indító gombhoz hasonlító bekapcsológombnál, a bőrborítású csuklótámaszoknál és a könnyű, ugyanakkor ellenálló alumínium szerkezetnél is.

A VX7 három klasszikus Automobili Lamborghini színben kapható ― narancs, fekete és szénszálas szürke. A gyártói engedéllyel használt színek is a legendás olasz erőművek ikonikus és figyelemfelkeltő megjelenésére utalnak.

Csúcstechnológia az utolsó csavarig
Az ASUS által valaha alkotott legjobb képességű noteszgépek egyikeként a VX7 nem tagadja meg az Automobili Lamboghini örökséget – különleges teljesítményt kínál a játékosok, multimédiás felhasználók, online szórakozásra és hatékonyságra vágyó felhasználók számára. Szívében egy négymagos, második generációs Intel 2nd Core i7 processzor ketyeg, amely a Sandy Bridge architektúrára támaszkodva remek energiafelhasználással gondoskodik a kibővített grafikus teljesítményről és többfeladatos működésről. A komoly játék- és multimédiás használathoz szüséges dedikált grafikai teljesítményt a világ első, noteszgépekhez készült NVIDIA GeForce GTX 460M GPU kártyája biztosítja natív DirectX 11 funkciókat nyújtva a 3 gigabájtos beépített videomemória támogatásával.

Csúcskategóriás összeállítása révén a VX7 félelmetesen erős játék- és szórakoztató platform. Az ASUS a tároláshoz még egy (akár 1,25 terabájtos összkapacitás mellett) szilárdtest-hibrid merevlemezt (HHD) is kínál, amelynek köszönhetően átlagon felül adatátviteli sebességet képes elérni. Az Automobili Lamborghini „Super Veloce” modell szellemét idéző VX7 alapkiépítésben az USB 2.0-nál tízszer gyorsabb adatátviteli sebességgel rendelkező USB 3.0 csatlakozókkal érkezik.

Specifikációk

 


 

Kulcsszavak: notebook Asustek Asus ASUS

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.

2024. május 14. 17:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59