Aktív zajszűrős ASUS headset játékokhoz

forrás Prim Online, 2011. július 24. 10:27

Az ASUS piacra dobta a ROG Vulcan ANC-t, a világ első aktív zajszűrős, a professzionális játékhoz optimalizált headsetjét, amely – azzal, hogy minden eddiginél jobban kiküszöböli a zavaró zajokat - segít a felhasználóinak még jobban elmerülni a játékokban.

A ROG-csapat a professzionálisan versenyző játékosok igényei alapján – a versenyek alatti jobb koncentrálásra fókuszálva – fejlesztette ki a Vulcan ANC-t, mind a teljesítményt, mind a kényelmet szem előtt tartva. A Vulcan ANC 85%-os aktív zajszűrője képes kiszűrni az olyan zajokat, mint például a számítógép ventilátorainak alacsony frekvenciájú zaja, a 30 decibeles passzív zajszűrő pedig tompítja az olyan környezeti zajokat, mint például a háttérben folyó beszéd.

Tartós kényelem a könnyű, ergonomikus dizájnnak köszönhetően

A Vulcan ANC nemcsak magával ragadó élményt nyújt a játékosoknak a zajszűrő funkciókkal, hanem kényelmes is. A mindössze 320 grammos eszköz könnyebb, mint az ugyanilyen méretű, hasonló modellek, mivel a többi headset jellemzően 350 gramm körül van. A puha, „emlékező” hab és a lélegző, speciális japán szerves műbőr borítás garantálja a felhasználó kényelmét a hosszabb játékmenetek során is. Remekül hordozható: a headset összehajtható és könnyedén belerakható egy tokba a versenyek vagy LAN-partik közötti szállításhoz.

Kristálytiszta hang 40 mm-es hangszórókkal és zajszűrő mikrofonnal
A Vulcan ANC nagyméretű, 40 mm-es fejhallgató-hangszórókkal van szerelve a tiszta, pontos hangvisszaadás érdekében. Az ASUS audioszakemberei széles hangtartományra optimalizálták a headsetet, így a visszaadott hang jól kiegyenlített, dübörgő basszusokkal és kristálytiszta közép- és magas hangokkal. A stílusos, levehető, penge formájú boom-mikrofonba zajszűrő technológia került, hogy a csapattársa tisztán hallják a beszédet a játékokban, ne zavarjanak a környező hangok.

Kulcsszavak: ASUS headset játék

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy rekesznyílású és nagy látószögű zoomos Sony objektív

A Sony örömmel jelenti be a full-frame α (Alpha) E-bajonettes objektívek legújabb tagját. Az FE 16-25mm F2.8 G egy nagy rekesznyílású, nagylátószögű zoomobjektív, amely a 16 mm és 25 mm közötti teljes zoomtartományban F2.8 maximális rekesznyílást tart fenn, és kompakt, könnyű kialakításának köszönhetően a kiváló képminőséget nagyszerű hordozhatósággal kombinálja.

2024. április 17. 13:09

Barangolj, dolgozz és játssz a BOOX tablettekkel!

Hogy kiszabadulhassanak a hagyományos irodák korlátai közül és egy nyitott környezetben élhessenek, egyre többen választják a digitális nomádságot a munka és magánélet közti jobb egyensúlyért. Annak ellenére, hogy a véget nem érő nyári kalandok vagy a különböző kultúrák megismerése igencsak csábító, számos kihívást jelentenek.

2024. április 17. 11:41

Terjednek az alacsony kódú technológiák

Az elmúlt években állandó slágertéma volt a globális informatikushiány, majd elkezdtek záporozni a hírek a techszektorban zajló tömeges elbocsátásokról és a szakértők máris a vészharangokat kongatták. A fordulatot a legtöbben a mesterséges intelligencia számlájára írják, ugyanakkor egyre nagyobb szeletet hasítanak a piacból a low-code platformok is. Ezekkel minimális kézi kódolással fejleszthetünk gyorsan és hatékonyan, miközben rugalmasan alkalmazkodhatunk a változó igényekhez és egyszerűen hangolhatjuk össze az üzleti és technológiai szempontokat. 

2024. április 17. 10:05

Az LG új tévéivel sosem látott megoldások költöznek a nappaliba

Ha azt gondoltuk volna, hogy a tévék már nem képesek tovább fejlődni, hát tévedtünk. Mesterséges intelligencia, elképesztő grafikus teljesítmény és kábelmentes kialakítás – az LG legújabb televíziói számos felhasználási lehetőséget és minden eddiginél lenyűgözőbb vizuális élményt kínálnak.

2024. április 16. 19:47

Már 250 SafeCross okoszebra védi a magyar gyalogosok biztonságát

2024. április 13-án, Debrecenben ünnepélyes családi rendezvényen adta át a Pearl Enterprises Kft. az általa fejlesztett 250. SafeCross okoszebrát.

2024. április 16. 18:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09