Nagy teljesítményű grafikus kártya az Asustól

forrás Prim Online, 2011. szeptember 9. 08:48

A HD 6770 DirectCU Silent nevű új kártyájával az ASUS a jelenleg elérhető legfejlettebb és legnagyobb teljesítményű ventilátor nélküli grafikus kártyát dobta a piacra. A tökéletes csendben működő, az általános passzív kialakításoknál 16 százalékkal hűvösebb Asus DirectCU Silent család hűtési teljesítménye jobb, és ezáltal megbízhatóbb és tartósabb használatot biztosít úgy, hogy közben megfelel minden grafikai elvárásnak, legyen az alkalmi multimédia vagy éppen mindennapos játék.

A DirectCU Silent technológia 95 százalékkal nagyobb hűtőbordákat használ és így ér el 16 százalékkal hűvösebb teljesítményt

Az Asus mérnökei által kidolgozott, exkluzív DirectCU hűtési technológia a GPU-val közvetlenül érintkező réz hőcsöveket alkalmaz a hő gyorsabb és hatékonyabb elvezetése – és így az alacsonyabb hőmérséklet és jobb teljesítmény elérése – érdekében. Ezen elvek mentén építkezve készítették el az ASUS mérnökei a lehető legjobb, 0 dB-es, csendes grafikus kártyákat. A DirectCU Silent megoldást korábban a GT 430, GT 440, GTS 450 és HD 6670 modelleken alkalmazták, mostantól pedig a HD 6770 is belép ebbe a családba. Az anyagok gondos kidolgozása és az intelligens öntés eredményeképp a DirectCU Silent kártyák hűtőbordái 95 százalékkal nagyobb felülettel bírnak, és mintegy 16 százalékkal hűvösebb működést eredményeznek, mint a hagyományos passzív hűtésű kártyák. Az eredmény: stabilabb teljesítmény és még tartósabb termékek. 

Super Alloy Power a termék élettartamának és teljesítményének javításához

Az ASUS házon belül kifejlesztett, egyedi ötvözetét alkalmazó Super Alloy Power technológia a tápellátásban résztvevő alkatrészeket a hőnek jobban ellenálló, tartós anyaggal tölti ki. A Super Alloy Power alkatrészek 15 százalékkal jobb teljesítményt, bőségesebb túlhajtási potenciált és az általános grafikus kártyáknál két és félszer tartósabb termékeket eredményeznek.

Hűvös és stabil teljesítmény játékokhoz is

A DirectX 11-kompatibilis ASUS HD 6770 DirectCU Silent kártyákban 800 stream processzor és 40 textúrázó egység, valamint 1 GB GDDR5 videomemória található. Ez több mint elég a nagyfelbontású játékokhoz úgy is, hogy a részletek és effektek közepes vagy még magasabb szintre vannak állítva – ami csendes kártyákkal eddig elérhetetlen volt. Éppen ezért a HD 6770 DirectCU Silent remek választás azok számára, akik csendes környezetre vágynak, ugyanakkor mégsem kívánják feláldozni a multimédia és játékok minőségét.

Kulcsszavak: grafikus kártya Asus

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Íme a legátfogóbb kisokos szünetmentes tápegység vásárlásához!

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

2024. július 19. 13:15

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

Tedd biztonságossá az online kommunikációd idén nyáron

A Rakuten Viber szeretné emlékeztetni a felhasználókat arra, hogy a nyári kommunikáció nyüzsgésében hogyan maradjanak védettek és biztonságosak online. A Rakuten Viber mindig is arra összpontosított és figyel a jövőben is, hogy biztonságos és megbízható kommunikációs platformot nyújtson felhasználóinak, függetlenül azok tartózkodási helyétől. 

2024. július 17. 16:21

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59