A T-Home tévészolgáltatás előfizetői immár szerdán is nézhetik a Bajnokok Ligája meccseit

forrás Prim Online, 2011. szeptember 9. 18:34

Bár a Telekom erőfeszítései ellenére sajnos még mindig nem jött létre megállapodás a Bajnokok Ligáját közvetítő sportcsatorna képviselőivel, a labdarúgás iránt érdeklődő T-Home tévé-előfizetők szerdánként sem maradnak BL mérkőzések nélkül.

2011. szeptember 1-től a tévészolgáltatás Családi csomagjaiban a SAT1csatorna is látható, amely a szerdai napokon élőben közvetíti Bajnokok Ligája rangadóit. Így a futball szerelmesei a PRO4-n nyomon követhető ­keddi esti közvetítések mellett a következő napon is nézhetnek BL meccset. 

Jövő hét kedden az FC Barcelona – AC Milan, szerdán pedig a CF Villarreal – FC Bayern München mérkőzések lesznek láthatók a T-Home digitális tévészolgáltatásain.

Kulcsszavak: sport T-Home-hu

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

42 év után jelenik meg játék egy legendás magyar számítógépre

A magyar számítógépes játékfejlesztés története újabb fejezettel bővül, amikor 42 év után egy új játék jelenik meg a legendás Homelab-2 számítógépre. Az úttörő magyar számítógépet megálmodó Lukács fivérek munkássága előtt tisztelegve a Neumann Társaság versenyt hirdetett, amelynek nyertes alkotását a PleasureBytes Games kazettás és számos extrát tartalmazó gyűjtői változat formájában most adja ki. A játék bemutatása és fizikai formában történő megjelentetése egyaránt ünnep a magyar játékfejlesztők és a retró játékok rajongói számára.

2024. október 16. 16:47

A Samsung a Musée d'Orsay-val együttműködve bemutatja a The Frame TV-ken elérhető exkluzív kollekcióját

A Samsung és a Musée d'Orsay egyedülálló együttműködésének köszönhetően a The Frame TV felhasználók a párizsi múzeum 25 remekművét jeleníthetik meg otthonukban.

2024. október 14. 14:58

Az ABB bemutatja legújabb okosotthon-termékét

Az ABB bejelentette a OneTouch érintőképernyős kezelőpanel piacra dobását, amely zökkenőmentesen integrálja egyetlen eszközbe az okosotthon- és a kaputelefon felügyeleti rendszereket.

2024. október 14. 13:10

Már nálunk is kapható az OMODA 5

Már Magyarországon is kapható a Chery Group rendkívül magas felszereltségű és remek ár-érték arányt képviselő autója, az OMODA 5. A hazai piacon újdonságnak számító márka forgalmazását négy budapesti és négy vidéki márkakereskedésben kezdték meg, ahol már ki is próbálhatók a járművek. 

2024. október 12. 11:52

Egy évszázada a mobilitás élén

Az Emil Frey cégnév összeforr a minőséggel, hitelességgel, iránymutatással és a vevőközpontúsággal. A vállalat úttörő szellemisége 100 év múltán sem csorbult, sőt hitvallásával újabb és újabb területeken válik meghatározóvá. A századik születésnapot a magyar képviselet Prestige Day keretében ünnepelte partnereivel Zsámbékon, a DrivingCampen.

2024. október 9. 20:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy év alatt 45 milliárd forintot loptak el tőlünk a digitális bűnözők

2024. október 15. 16:51

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24