Mától interaktív zeneszolgáltatás weben és telefonon: indul a ZeneCenter

forrás Prim Online, 2011. október 18. 15:06

A Telekom 2011. október 18-tól az internetezők számára új, interaktív zeneszolgáltatást tesz elérhetővé ZeneCenter néven. Lényege, hogy az előfizetők bármikor streamelhetik, azaz letöltés nélkül lejátszhatják kedvenc zenéiket.  A zenét meg lehet állítani, és beállítástól függően lehetőség van az előre léptetésre a számok között, illetve az előző számra vissza is lehet léptetni. Az egyes zeneszámokat lehet értékelni, és kedvencek is megjelölhetők. Az előfizetők az interaktív internetes felületen különféle, a zenei ízlésüknek és aktuális hangulatuknak megfelelő zenei csomagokat, ún. „mood”-okat állíthatnak össze, melyeket el is menthetnek. 

A felületen megtalálható a hazánkban és külföldön legnépszerűbb előadók zeneszámainak széles választéka, közel egymillió zeneszám, amely állandóan bővül a toplisták legújabb dalaival. A ZeneCenter szolgáltatás egyelőre weben keresztül és Androidos okostelefonokon, hamarosan pedig  iPhone-on is elérhető lesz.

 

A mobilalkalmazás letöltéséhez és a streaminghez adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. A szolgáltatás használata fokozott adatforgalmat generál, igénybevételéhez legalább 500 MB adatforgalmat biztosító díjcsomagot érdemes vásárolni. A generált adatforgalom az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. 

 

A szolgáltatás igénybevétele regisztrációhoz kötött. A Telekom minden hazai internetező számára lehetővé teszi a szolgáltatás időszaki díj-mentes kipróbálását 30 napig, időszaki díjat csak ennek letelte után kell fizetni az igénybevételért. A szolgáltatás időszaki díja 300 Ft, az előfizetés automatikusan megújul az időszak (30 nap) lejártával. Az időszaki díj bankkártyával, illetve T-Mobile ügyfelek számára SMS-ben is kiegyenlíthető. 

 

Kulcsszavak: Magyar Telekom zene

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01