Google+ Oldalak - Kedvenc márkáink, üzleteink, művészeink a Google+ -on!

forrás Prim Online, 2011. november 8. 09:05

Elindult a Google+ Oldalak (Pages). Így a Google+ használói már nem csak barátaikkal, családtagjaikkal, vagy távoli ismerőseikkel léphetnek kapcsolatba – vagy dönthetnek csak „követésük” mellett, a megfelelő „körökbe” sorolva őket – hanem megtalálhatják kedvenc üzleteiket, kávézóikat, szolgáltatóikat, a számukra fontos kezdeményezéseket és szervezeteket is.

Mindennek működésmódja pedig a Google+ -on megszokotthoz hasonlóan a valós élethez közelít, így a rajongók akár videocseveghetnek is rajongásuk tárgyával, legyen éppen az zenekar, vagy egy ruhamárka stylist csapata, míg az oldalak létrehozói követőiket kisebb körökbe rendezhetik, így biztosak lehetnek benne, hogy mindenkihez azt az információt juttatják el, ami az adott rajongók számára aktuálisan a legfontosabb.

A Google pedig a kedvenc, hasznos és a felhasználó számára jelentőséggel bíró oldalak megtalálásában több módon is segít. Azon túl, hogy a Google keresőben megjelennek az Oldalak is a keresési eredmények között, létrehozták a Közvetlen Kapcsolat nevű kísérleti funkciót, mely még gyorsabbá és könnyebbé teszi a keresett oldal megtalálását, hiszen mindössze egy + jelet kell tenni a keresett márkanév, szó elé, így közvetlenül a Google+ -on található oldalak közül érkeznek az eredmények.

Számos oldal elérhető már a Google+ -ban, így például a népszerű játék, az Angry Birds, világhírű divatmárkák, a Burberry, és a H&M, hírekről gondoskodik többek közt a Fox News, a sport szerelmesei már követhetik pl. a Barcelona Football Club –ot, a zenerajongóknak pedig érdemes lehet megnézni a Coldplay Google+ oldalát.

Kulcsszavak: onlineszolg Google

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52