Osztályfotóverseny a közösségi portálon

MTI Sajtóadatbank, 2012. január 4. 10:03

Osztályfotóversenyt indított a Nemzeti Tankönyvkiadó (NTK) az egyik közösségi portálon általános és középiskolás diákoknak. A versenyre két kategóriában - 1-6. és 7-12. évfolyam - nevezhetnek az érdeklődők amatőr vagy profi képekkel, új vagy régebben készült fotókkal. A lényeg, hogy a képen szereplő osztály még most is együtt legyen.

    A fotókat 2012. február 15. éjfélig lehet felölteni az osztályfotó verseny alkalmazás oldalán, a http://www.facebook.com/NemzetiTankonyvkiado?sk=app_213595998713602 címen - közölte a felhívás kommunikációjával foglalkozó cég kedden az MTI-vel.
    A végeredmény a kapott szavazatok száma alapján alakul ki. Mindkét kategóriában a 3-3 legtöbb szavazatot elérő versenyző és annak osztálya kap nyereményt, amely lehet osztálykirándulás megszervezése, állatkerti vagy vadasparki belépő, IMAX mozijegy a teljes osztály számára, vagy tankönyvcsomag-ajándék.
    Amellett, hogy közös játékra invitálja a diákokat és bemutatja nemrég indult Facebook-oldalát, az NTK célja felhívni az iskolák és a pedagógusok figyelmét a közösségi média erősödő befolyására. A hatékony oktatási munkához ugyanis egyre fontosabb, hogy a tanárok ismerjék azokat az eszközöket és felületeket, amelyekkel és amelyeken a diákok a napjaik jelentős részét töltik - olvasható a kiadó közleményében.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

Így küzd meg az E.ON a hirtelen áramszünettel

Lánctalpasokat, drónokat is bevetnek a hibaelhárításban – Papp Gergő mutatja be videóban a megfeszített munkát.

2024. április 22. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50