Osztályfotóverseny a közösségi portálon

MTI Sajtóadatbank, 2012. január 4. 10:03

Osztályfotóversenyt indított a Nemzeti Tankönyvkiadó (NTK) az egyik közösségi portálon általános és középiskolás diákoknak. A versenyre két kategóriában - 1-6. és 7-12. évfolyam - nevezhetnek az érdeklődők amatőr vagy profi képekkel, új vagy régebben készült fotókkal. A lényeg, hogy a képen szereplő osztály még most is együtt legyen.

    A fotókat 2012. február 15. éjfélig lehet felölteni az osztályfotó verseny alkalmazás oldalán, a http://www.facebook.com/NemzetiTankonyvkiado?sk=app_213595998713602 címen - közölte a felhívás kommunikációjával foglalkozó cég kedden az MTI-vel.
    A végeredmény a kapott szavazatok száma alapján alakul ki. Mindkét kategóriában a 3-3 legtöbb szavazatot elérő versenyző és annak osztálya kap nyereményt, amely lehet osztálykirándulás megszervezése, állatkerti vagy vadasparki belépő, IMAX mozijegy a teljes osztály számára, vagy tankönyvcsomag-ajándék.
    Amellett, hogy közös játékra invitálja a diákokat és bemutatja nemrég indult Facebook-oldalát, az NTK célja felhívni az iskolák és a pedagógusok figyelmét a közösségi média erősödő befolyására. A hatékony oktatási munkához ugyanis egyre fontosabb, hogy a tanárok ismerjék azokat az eszközöket és felületeket, amelyekkel és amelyeken a diákok a napjaik jelentős részét töltik - olvasható a kiadó közleményében.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezek a legnépszerűbb autómárkák

A Picodi.com kutatócsoportja megvizsgálta mely autómárkák iránt érdeklődnek a legjobban az internet-felhasználók Európában.

2021. május 16. 16:11

A digitalizáció hozza helyzetbe a hazai vállalkozásokat

A Vodafone Group megbízásából átfogó tanulmány készült az EU tagországok gazdaságának és társadalmának digitális fejlettségéről. Az eredmények rámutattak: a digitális fejlettség jelentős nemzetgazdasági befolyással bír. A hazai szolgáltatóknak is köszönhetően Magyarország digitális infrastruktúrája Európa élmezőnyéhez tartozik, a vállalkozásoknak azonban csak egy kis része használja ki a digitalizáció nyújtotta előnyöket. Ennek apropóján a Vodafone összegyűjtötte, mely területeken javulhat a hazai vállalkozások hatékonysága és versenyképessége, valamint hol válhatnak eredményesebbé az online tér adta lehetőségek kiaknázásában.

2021. május 16. 13:28

Jól vizsgáztak eddig a pandémia alatt a magyar IT vezetők

A koronavírus-járvány szélsőséges terhelés alá helyezte a hazai vállalatok informatikai részlegeit, hiszen a home office, a digitális munkavégzés és kapcsolattartás, a szolgáltatások és az ügyfélmenedzsment online térbe költözése miatt az IT-t kiemelten érintette ez az időszak. Szárnyra kapott a digitális transzformáció: a cégek sokkal nagyobb figyelmet fordítottak a felhő alapú technológiákra, az adatmenedzsmentre, az agilis szemlélet pedig a szervezetek egészét áthatotta - az informatika a túlélés és a siker kulcsa lett egyben. Hogyan készülnek a jövőre és milyen tanulságokat vontak le a pandémiából a hazai IT-vezetők? A Stylers Group erre a kérdésre kereste a választ.

2021. május 16. 10:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35