ASUS: új táblagépek, VA278Q képernyő a CES-en

forrás Prim Online, 2012. január 10. 14:18

Az ASUS a 2012-es Consumer Electronics Show (CES) rendezvényen bemutatta az ASUS táblagép-családjának új tagjait, a Rose Gold és a Hot Pink ZENBOOK-ot, valamint a 27 hüvelykes VA278Q LED képernyőt.

ASUS Transformer sorozat
A nemrégiben bemutatott ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 érdekes ajánlattal áll a táblagépek felhasználói elé. Ez a világ első négymagos NVIDIA Tegra 3 processzorral felszerelt táblagépe és egyben az első olyan is, amely bejelentett frissítési tervvel rendelkezik a Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich platformra átálláshoz.

A 8,3 mm vastag Transformer Prime szálhúzott alumíniumborítással, Ametiszt Szürke és Pezsgő Arany színben kapható. Innovatív mobildokkoló tartozik hozzá, amellyel az akkumulátoros használati idő akár 18 órára is növelhető.

A Transformer Prime páratlan audiovizuális élményt nyújt a széles (178°) látószögű Super IPS+ képernyővel, amely olyan ragyogó, hogy még kültéri használat esetén is jól látszik. Az ASUS exkluzív SonicMaster technológiája által kínált hangminőséghez jelenleg a piacon kapható egyetlen más táblagépé sem fogható. A 8 megapixeles, autofókuszos, LED-vakus hátoldali kamerával éles és tiszta fotók, vagy akár teljes 1080p felbontású HD-videók is készíthetők. A háttérvilágításos CMOS szenzor és az F/2.4-es apertúra tisztábbá teszi a képet és erőteljesen csökkenti a szemcsézettséget.

 Az ASUS bemutatta az új Transformer 700 sorozatot is – egy prémiumkategóriás 10,1 hüvelykes táblagépről van szó, amely új szintre emeli a Transformer sorozatot. A TF 201-hez hasonlóan az audioszolgáltatásokról az ASUS exkluzív SonicMaster technológiája gondoskodik. A táblagép megnövelt felbontású, 1920 x 1200 pixeles képernyője tábla-PC-n még soha nem látott betekintési szöget kínál. A gépet emellett kibővítették egy előoldali 2 megapixeles és egy hátoldali 8 megapixeles, F/2.4-es apertúrájú kamerával. A beépített LED-es vakuval tiszta, világos képek készíthetők még rosszul megvilágított helyeken is. Az irodai munkát pedig megkönnyíti az előre telepített SuperNote alkalmazás gondoskodik, amely ideális a jegyzeteléshez, felhasználóbarát megjelenésű, ráadásul úgy teszi lehetővé az adatok kényelmes megosztását, hogy egyidejűleg gondoskodik azok biztonságáról.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17