Indul a Lidl mobilszolgáltatása, a BLUE MOBILE

Kütyü Magazin, 2012. január 17. 14:03

A Lidl áruházlánc saját márkás mobilszolgáltatással lép piacra Blue Mobile néven. A távközlési termékek és szolgáltatások számára a Magyar Telekom biztosítja a hátteret.  A szolgáltatás 2012. február 1-től lesz elérhető a diszkontlánc valamennyi áruházában, közel 150 értékesítési ponton.

A Lidl saját márkás mobilszolgáltatása keretében önálló SIM-kártyákat és készülékes csomagokat egyaránt kínál, prepaid konstrukcióban. A telefon portfóliót alap-, és középkategóriás termékek alkotják, a kínálatban így megtalálhatók az egészen egyszerű és a modern érintőképernyős készülékek is, amelyek a piaci igényeket széles körűen kielégítik és megfelelnek a vásárlói elvárásoknak. A választék a tervek és kereslet függvényében felső kategóriás készülékekkel is bővülhet a későbbiekben.

„Az új mobilszolgáltatás elindításával célunk, hogy meglévő vásárlóinknak minél több kiegészítő szolgáltatást nyújtsunk a tőlünk megszokott magas minőséggel és kedvező árral. Bízunk benne, hogy virtuális mobilszolgáltatói megjelenésünkkel növeljük vásárlóink elégedettségét és vállalatunk kedvező megítélését. Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatójával, a Magyar Telekommal való együttműködésünk garancia lehet a sikeres piaci szereplésre”- nyilatkozta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke.

A Blue Mobile a feltöltőkártyás szegmensben kimagaslóan kedvező flat tarifát nyújt ügyfelei számára, havi díj és hűségnyilatkozat nélkül. A Blue Mobile országos lefedettséget, így folyamatos elérést biztosít felhasználói számára.

„A Magyar Telekom komoly lehetőséget lát a Lidllel – mint a magyar piac egyik erős, elismert és kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkező áruházláncával – való együttműködésben. A Telekom elsősorban a verseny élénkítését, a piac bővítését és építését kívánja elérni a virtuális távközlési piacra történő belépéssel” – mondta Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese.

A Lidl Németországban már rendelkezik pozitív tapasztalatokkal a mobilszolgáltatások értékesítése területén, évek óta jelen van a mobilszolgáltatói szegmensben Lidl Mobile néven. A Telefónica (O2) viszonteladói partnereként feltöltőkártyás ajánlatokat értékesít, melyek hang és adatszolgáltatást egyaránt tartalmaznak.

Hírek a GSM világából ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Őrizd meg az irányítást biztonságod felett!

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 17:09

Kiváló kameraképességekkel és emberközpontú kijelzővel érkezik a HONOR 200 Lite

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 11:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59