Canon Professional Services magyar fotósoknak is

forrás Prim Online, 2012. február 20. 13:22

Már Magyarországon is elérhető a Canon Professional Services (CPS), amely díjmentesen nyújt exkluzív szolgáltatásokat a Canon modelleket használó profi fotósok és videósok számára.

A CPS tagság szigorú feltételekhez kötött: arany, ezüst és platina, valamint egy, a professzionális videósok számára elérhető szintje van, melyekre a felhasználók Canon eszközeik alapján regisztrálhatnak. A regisztrációhoz a lakcímre és e-mail címre van szükség, valamint a modellek pontos nevére, sorozatszámára, illetve a vásárlás dátumára, helyére és – amennyiben ez az információ is a rendelkezésre áll – a kereskedés nevére. A regisztrációt követően a felhasználók automatikusan CPS azonosítót és induló csomagot kapnak. Ez többek között tartalmaz egy CPS tagsági kártyát, a Canon Europe által kezelt e-mail fiókot, valamint a tagok jogosultak lesznek a telefonon vagy e-mailen keresztüli támogatásra. A Canon a tagok számára a CPN magazint és hírleveleket is rendszeresen elküldi, melyekből értesülhetnek a helyi aktivitásokról, a technikai újdonságokról és megoldásokról.

A tagsággal együtt járó szervizszolgáltatás és kölcsönzés Magyarországon egyelőre nem érhető el. Az EMEA Pro workshop projekt célja azonban, hogy azokban az országokban – így Magyarországon is – ahol ezek a szolgáltatások nem érhetők el, felmérje a helyi szerviz lehetőségeket, és a későbbiekben a szervizszolgáltatást is elérhetővé tegye a tagok számára. Addig is, ha a tagok bármely olyan országba utaznak, ahol van CPS szolgáltatás, igénybe vehetik azt.

A CPS szolgáltatással párhuzamosan a professzionális termékek értékesítésére és a professzionális felhasználók szakmai kiszolgálására új rendszert vezetett be a Canon. Az európai struktúrával harmonizálva Magyarországon is csak a Canonnal szerződést kötött PRO Partnerek értékesíthetik a Canon professzionális termékeit. Jelenleg két szerződött partner van Magyarországon, ahol a felhasználók professzionális minőségű szakmai támogatást és kiszolgálást kapnak. A két PRO partner és elérhetőségeik az alábbiak:


·    Camera Kft.
1085 Budapest Somogyi Béla u. 19.
Tel.: 266-8085
www.camerakft.hu
·    Fotoplus Kft.
7622 Pécs Bajcsy-Zsilinszky. u. 11., Árkád Üzletközpont
Tel.: 72/523-105
www.fotoplus.hu

A CPS szolgáltatásról további információ a következő weboldalon található:
http://www.canon-europe.com/cps

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17