Szupergyors mobilnet a Vodafone-tól már a Kisföldalatti egész vonalán is

Kütyü Magazin, 2012. február 23. 15:02

A Vodafone hálózatmodernizációs projektjének újabb sikeres állomásaként a mai naptól a Vodafone ügyfelei teljes mértékben kiélvezhetik a villámgyors mobilnetet az 1-es metróban is. A M2 és M3-as vonalán már december elejétől biztosítja a Vodafone a szélessávú mobilinternetet.

A Kisföldalatti vonalán lezárult fejlesztéssel a Vodafone-osok valamennyi metró vonalon – az állomásokon és az alagutakban is – 21,6 Mbit/sec sebességű mobilinterneten használhatják okostelefonjaikat és tabletjeiket.

„Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen rövid időn belül sikerült befejeznünk a Kisföldalattin is a mobilnet-elérés kiépítését, és így a város teljes metróhálózatán XXI. századi tempóban internetezhetnek előfizetőink” – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke. „Az pedig külön öröm számomra, hogy egy ilyen történelmi jelentőségű földalatti vasúthálózat modernizálásához is hozzájárulhattunk, mint a Kisföldalatti. Ez a projekt ékes bizonyítéka annak, hogy a korszerű telekommunikációs technológia összekapcsolható a múlt értékeivel is.”

Mára több mint 2200 bázisállomás modernizálásával, közel 120 új állomás létesítésével 673 településen vált elérhetővé a HSPA és HSPA+ megsokszorozott sebességű Vodafone mobilnet. Ezeken a területeken az ügyfelek már villámgyorsan netezhetnek, hiszen az elméleti maximális letöltési sebesség mindenütt 21,6 Mbit/sec-re, és már 100 nagyvárosban pedig ennek az értéknek a duplájára, 42 Mbit/sec-re nőtt. Mindemellett a Vodafone 2G készülékkel rendelkező ügyfelei a modernizált területeken EDGE-en keresztül is használhatják a mobilinternetet. A hálózatmodernizáció heteken belül Budapest teljes megújításával zárul.

Hírek a GSM világából ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Őrizd meg az irányítást biztonságod felett!

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 17:09

Kiváló kameraképességekkel és emberközpontú kijelzővel érkezik a HONOR 200 Lite

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 11:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59