Fujitsu STYLISTIC M532 Android táblagép: munka és szórakozás

forrás Prim Online, 2012. február 27. 14:02

A Fujitsu bemutatta STYLISTIC M532 Android médiatábláját, mely tökéletes mobil eszköz a munkát és a szórakozást ötvözni kívánó üzleti felhasználók számára. A belépő szintű táblagép amellett, hogy a nagyvállalatok által elvárt biztonsági szintet garantálja, biztosítja azt az elegáns megjelenést és felső kategóriás táblagép-teljesítményt is, melyet az üzleti felhasználók igényei megkívánnak.

A nagyvállalati mobilitás támogatása
Az új Fujitsu STYLISTIC M532 gyors és egyszerű, közel azonnali mobil hozzáférést nyújt az üzleti felhasználóknak a vállalati információkhoz. Rendkívül jól hordozható táblagép, amely sokoldalúsága folytán sokféle környezetben gombnyomásnyi közelségbe hozza a felhasználóknak az üzleti információkat – út közben éppúgy, mint az ügyfelek telephelyén vagy megbeszélések alkalmával jegyzeteléskor, a naptáradatok vagy az akciótervek szinkronizálásakor.


Az egész napos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően a STYLISTIC médiatábla reggeltől késő estig tökéletes segítőtárs:
·    Munkaidőben gyors, egyszerű és biztonságos hozzáférést kínál a vállalati hálózatokhoz és adatokhoz.
·    A munkaidő végeztével ideális személyi táblagéppé alakul.
·    Gazdag multimédia-élményt nyújt a felhasználónak, olyan felső kategóriás jellemzőkkel, mint a Gorilla Glass üveg és a szupergyors négymagos processzor.

Maximális mobil produktivitás

A Fujitsu STYLISTIC médiatábla az elfoglalt üzleti felhasználók ideális frontend-eszköze:
·    A virtuális asztali infrastruktúrához (VDI) nyújtott hozzáférés révén a felhasználó bárhol és bármikor maximális produktivitással dolgozhat
·    A kényes adatok és az üzleti alkalmazások biztonságosan elérhetők, és nem kell tartani az információ illetéktelen kiszivárgásától
·    Előtelepített, üzemkész üzleti szoftveralkalmazások, pl. Office dokumentum-betekintő
·    Üzleti címlista, a Microsoft Exchange-alapú e-maillel és a globális címlistákkal végzett telkes körű szinkronizálással
·    Natív támogatás Citrix, VMware és Microsoft Virtual Desktop Infrastructure környezetekhez

A pehelysúlyú, 560 grammos STYLISTIC M532 médiatábla használhatóság terén is jól teljesít. Jellemzői közül említést érdemel a beágyazott 3G/UMTS csatlakozás, a beépített GPS-en keresztüli egyszerű navigáció, a többpontos érintésvezérlést támogató kapacitív képernyő, valamint az első és hátsó kamerák által nyújtott lenyűgöző audio-video képesség. A táblagép egyszerű használatához a legújabb Android 4.0 operációs rendszer is hozzájárul, amely a zökkenőmentes multitaskingot, és az eszköz megjelenésének ill. használati jellemzőinek személyre szabását is támogatja.

Ideális szabadidőpartner
A munkaidő végeztével, az új Fujitsu STYLISTIC könnyedén átkapcsol szórakoztató üzemmódba:
·    Gazdag multimédiás képességek, hozzáférés az Android alkalmazások és widgetek ezreihez
·    Lebilincselő, magával ragadó élmény – legyen szó video-streamingről, Facebook-frissítésről vagy internetezésről
·    DLNA-támogatás, amely révén a STYLISTIC M532 multimédia-kimenete egyszerűen kivetíthető lapos képernyős TV-n vagy projektoron.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így hasznosíthatod újra régi laptopodat a gyerek számára

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

2024. május 21. 17:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59