A Gameloft kiterjeszti játékait az Intel-alapú okostelefonokra és tabletekre

Kütyü Magazin, 2012. február 29. 12:48

A Gameloft a Mobile World Congress-en bejelentette, hogy legsikeresebb játékait elérhetővé teszi az Intel-technológián alapuló androidos okostelefonokra és táblagépekre.

Az Asphalt 6: Adrenalin, a Modern Combat 2: Black Pegasus és az UNO válnak elsőként elérhetővé az Intel-es készülékeken. Mindegyik játékot a Google Android NDK-val (Native Development Kit) portolták. Továbbá az Intel GMA támogatása (Graphics Media Accelerator) kiemelkedő HD minőséget és teljesítményt biztosít. Ezeket a játékokat a felhasználók azonnal letölthetik az Android Marketen az Intel Atom processzorral rendelkező okostelefonjaikra és táblagépekre, amint kereskedelmi forgalomba kerülnek.

„Nagyon örülünk, hogy az Intel-el való együttműködésünknek köszönhetően nagy teljesítményű HD játékainkat az új Intel Atom processzor-alapú eszközökre is kiterjeszthetjük. A Gameloft szeretné kihasználni az Intel technológia teljesítményét és grafikai előnyeit, hogy vizuálisan még lenyűgözőbb játékokat fejlesszünk. Az Intellel való együttműködésünk bejelentése csak az első lépése annak, hogy a legjobb játékélményt biztosítsuk a felhasználóinknak” – mondta Ludovic Blondel, a Gameloft OEM-ért felelős alelnöke. 

„Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Gameloft egyedülálló módon optimalizálta az androidos HD játékait a hamarosan forgalmazásra kerülő Intel Atom™ processzor-alapú készülékekre. Egy felsőkategóriás mobiljáték létrehozása kihívást jelent, ha nincs meg a játékhoz szükséges teljesítmény és grafikai támogatás. Reméljük, hogy a Gameloft játékok rajongói örömmel fogadják majd az Intel-technológián alapuló okostelefonok és táblagépek nyújtotta játékélményt” – mondta Christos Georgiopoulos, az Intel fejlesztési divíziójának alelnöke és általános igazgatója.

Az Intel elsőként az idei Mobile World Congress-en mutatta be a Gameloft legnépszerűbb Android HD játékait az Intel Atom processzor-alapú okostelefonokon és táblagépeken.

Hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50