Sony Xperia S: először a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2012. március 20. 12:24

Hódító körútra indul a Sony új okostelefon termékcsaládja, melynek első csúcskategóriás készüléke március második felétől már elérhető a Vodafone Smart Store-ban.

Hosszas együttműködés után a Sony kivásárolta közös vállalkozásukból a svéd Ericsson-t, így a jól megszokott Sony Ericsson telefonok után a fogyasztók a jövőben kizárólag Sony márkajelzésű Xperia okostelefonnal találkozhatnak. A japán félnek azonban egyedül sem lesz újdonság a telekommunikációs eszközök gyártása, hiszen több mint 10 évvel ezelőtt hazánkban is elérhetők voltak kiemelkedő minőségű mobiltelefonjai.

 

 

Az új zászlóshajó, az Xperia S teljes joggal veszi fel a versenyt a többi gyártó csúcskészülékével, hiszen az 1,5 GHz-es, kétmagos Qualcomm processzor, a 4,3 hüvelykes HD-felbontású (720x1280 képpont) kijelző, a 32 GB beépített memória és a 12 megapixeles hátlapi kamera csak pár olyan tényező, amelyek egyértelműen a felső kategóriába sorolják a Sony újdonságát. A letisztult, elegáns vonalvezetésű telefon kristálytiszta kijelzője LED-es technológiájú, amin a Sony Mobile Bravia Engine szoftveres képjavító funkciónak köszönhetően még a gyengébb minőségű videók és képek is jól mutatnak. Az Android operációs rendszerrel működő mobiltelefonban a tökéletes helykihasználás miatt hagyományos SIM-kártya helyett microSIM található meg.
A nagy felbontású Exmor R érzékelővel és LED-es vakuval ellátott kamera akár Full HD felbontású (1920x1080) videók készítésére is képes, használatát pedig a gyorsfotó funkció könnyíti meg. A tökéletes képek, videók és egyéb parancsgombok a Sony Ericsson Xperiáknál már megszokott kezelőfelületen érhetők el, melyeknél újdonságot jelent a már hat színben választható háttértéma.

A Sony Xperia S TOP L kategóriájú tarifákkal már 18 990 forintos kezdőrészlettől megvásárolható a Fashion Streeten található Vodafone Smart Store-ban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59