Telenor: megkönnyített és kibővített részletre vásárlás

forrás Prim Online, 2012. március 30. 14:30

2012. március 29-től átalakítja a részletvétel feltételeit a Telenor. Mostantól még több lakossági tarifakategóriában és ajánlatban nyílik lehetőség a részletvételre, emellett változnak a szerződéskötés szabályai is.

A Telenor lakossági ügyfelei ezentúl a korábbinál több tarifakategóriában, így az alacsonyabb havidíjú számlás tarifacsomagok esetén is vásárolhatnak részletre új mobileszközt. Új előfizetés esetén például már a legkisebb, 1590 forint havidíjú Alaptarifa 1 csomagra történő szerződéskötés esetén is lehetőség nyílik arra, hogy az ügyfelek a kiválasztott készülék árát több részletben fizessék ki.

Emellett az új előfizetők a tarifamegtartással és a tarifamegtartás nélkül elérhető ajánlatokban egyaránt választhatnak részletre mobileszközt, kétéves hűség vállalásával. Ezzel párhuzamosan azonban a legmagasabb havidíjú tarifacsomagok, így például az Alaptarifa 12 és 21, valamint az Okostarifa 600 és 1000 csomagok esetén a készülékek alacsonyabb ára miatt nem lehet majd részletre vásárolni.

A Telenor mostantól lehetővé teszi meglévő lakossági előfizetői számára is, hogy minden elérhető tarifakategóriában választhassanak készüléket részletre, amennyiben további 2 évre megújítják hűségnyilatkozatukat és a jelenleg elérhető tarifacsomagok valamelyikére váltanak.

Mostantól rugalmasabbak lesznek a Telenornál elérhető költség- és kamatmentes részletvételi lehetőségek is. A kezdő- és törlesztő részletek egyéni igények szerint alakíthatóak, így az ajánlattól függően az ügyfeleknek lehetőségük van az árlistán feltüntetett minimális kezdőrészletnél nagyobb összeget is befizetni a vásárláskor. A szerződés megkötéséhez egyes kategóriákban – a készülék értékétől és a bemutatott dokumentumok számától függően – a szolgáltató előleget kérhet, ezt azonban az első számlától kezdve jóváírja. Az ügyfelek ugyanakkor 6 és 12 hónap közötti időtartamban bármilyen futamidőt választhatnak, március 29-től pedig akár már egy fényképes igazolvány bemutatásával is igénybe vehető a részletvételi ajánlat.

További információ: http://www.telenor.hu/akcio/reszletfizetes/ 

Hírek a GSM világából ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ennek a mobilnak van a legjobb kamerája a DXOMARK szerint

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 09:04

Érkezik a T Phone 2 5G és a T Phone 2 Pro 5G

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 15:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36