3D World: prémium tartalomszolgáltatás az LG-től

forrás Prim Online, 2012. április 27. 15:22

Az LG Electronics (LG) bejelentette a 3D World elnevezésű prémium tartalomszolgáltatás elindítását, amely az LG CINEMA 3D Smart TV-iben közel 70 országban, köztük Magyarországon is elérhető. Az exkluzív alkalmazással szórakozás, életmód, sport, oktatás, gyerekeknek szóló témakörben érhetőek el lebilincselő 3D tartalmak.

A 3D World egy exkluzív LG applikáció, amely a CINEMA 3D Smart tévékről egy kattintással, ingyenesen érhető el. Telepítés után a következő témákban nézhetünk 3D tartalmakat: Szórakozás, Sport, Oktatás, Gyerekműsorok és Életmód. Az LG Magic Remote mozgásérzékelős távirányító segítségével könnyedén navigálhatunk a fenti kategóriák között.


A kiválasztott tartalmakat az LG CINEMA 3D Smart TV-k lenyűgöző 3D formátumban jelenítik meg. A továbbfejlesztett háromdimenziós képalkotási technológiának köszönhetően az akciódús sportjelenetek még dinamikusabbak, a dokumentumfilmek még élethűbbek, a gyerekeknek készített tartalmak, ismeretterjesztő filmek pedig még lenyűgözőbbek lettek.

 A 3D World mindenki számára tartogat érdekességeket, legyen szó akár főzésről, utazásról, divatról vagy sportról. A vállalat olyan együttműködések megkötését tervezi globális 3D tartalomszolgáltatókkal, amelyekkel az ügyfeleknek a jövőben is biztosítani tudja a legkeresettebb 3D tartalmakat.

A 2011-es LG CINEMA 3D Smart TV-kben ugyanúgy elérhető a 3D World alkalmazás (egyszerű szoftverfrissítéssel), mint az idei modellekben. A 2012-es modelleknél a 3D World a kezdőlapon külön „kártyát” kapott.
 

Kulcsszavak: TV televízió 3D LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59