Dizájn felsőfokon: HTC One S a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2012. június 22. 16:55

A Vodafone-nál június közepétől már elérhető a HTC legkarcsúbb telefonja, a mindössze 7,9 mm vékony HTC One S.

A HTC One család harmadik, és egyben középső tagja a gyártótól megszokott módon kiváló minőségű anyagokból készült, és a hajszálpontos összeszerelés mellett, igazán kecses dizájnnal is elkápráztatja leendő használóit. 

A csodálatos színekkel kecsegtető, 4,3 hüvelykes Super AMOLED technológiájú, 540x960 képpont felbontású kijelző kiváló minőségben adja vissza a 8 megapixeles kamerával rögzített képeket, és akár a Full HD minőségben (1080p) készített videót is.

A HTC One család tagjaként az S-nek is csak 0,7 másodpercre van szüksége egy fotó elkészítéséhez, így egyetlen fontos pillanat sem vész el. Ráadásul a gyenge fényviszonyok miatt sem kell aggódni, hiszen a kiemelkedő, F2.0-ás fényérzékenységű objektív ezt a problémát is megoldja. Az elkészült fényképeket a 25 GB-os online tárhelyszolgáltatásban, a DropBox-ban is lehet gyűjteni, amely több mint tízezer nagyfelbontású fotó tárolására alkalmas.

Az élmények megörökítése mellett figyelemre méltó a Beats Audio hangszínkiemelés is, mely igazán páratlan hangzást biztosít. Ezen túlmenően is számos hasznos előre telepített programot rejt a készülék, így például hírolvasót, SoundHound zenefelismerőt, de még zseblámpa alkalmazást is.

A HTC One S Mátrix 7 tarifával már 9 990 forintos kezdőrészlettel elérhető a Vodafone prémium üzleteiben.

 


 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59