DK-KP95 mikrohifi: Party bármelyik Apple eszközzel

forrás Prim Online, 2012. szeptember 3. 10:05

A Sharp bemutatta a tökéletes hangrendszert az Apple-rajongók számára, a DK-KP95-öt. Az új mikrohifi-rendszer kiemelkedő hangminőséget nyújt az AirPlay funkciónak köszönhetően, dizájnja pedig rendkívül elegáns. Használjunk akár iPod-ot, iPhone-t, vagy iPad-et, zenei gyűjteményünk mindig kézre fog esni. A DK-KP95 egy kompakt, sokfunkciós hifirendszer, amellyel a zenerajongók bármikor lejátszhatják kedvenc zenéiket otthonukban, könnyedén és rugalmasan. Bárki aki A Sharp új kompakt hifije kiemelkedő minőségű dizájnnal és technológiával ajándékozza meg a zenerajongókat.

IFA, Berlin 2012 – Az eszköz jól átgondolt formatervének kiemelkedő eleme at AirPlay funkció. Az AirPlay rendkívül egyszerűvé teszi a felhasználó számára, hogy iPhone-járól streamelve játssza le zenéit a DK-KP95-ön, külön router használata nélkül. A rendszer a DLNA-t is támogatja, így a meglevő otthoni multimédia-hálózaton levő PC-inkről is elérhetjük zenéinket.


A beépített CD-lejátszó egy elcsúsztatható előlap mögött található, amely puhán és kellemesen nyílik és záródik, amikor CD-t cserélünk. Az iPhone és iPad eszközök a DK-KP95 tetején találjató dokkra is csatlakoztathatóak. Az iPad 2 USB-n keresztül kapcsolódhat az eszközhöz, miközben akkumlátora is töltődik. Más MP3 lejátszók szintén használhatják az USB portot, illletve egy audiobemenetet is. Az áramfogyasztás alacsonyan tartásának érdekében a hifi 15 perc után kikapcsolja önmagát, ha nem érzékel jelet.


„Manapság a zenekedvelők számos különböző eszközt használnak gyűjteményük elrendezésére és tárolására ezért hatalmas szükség van a rugalmasságra, ha zenelejátszásról van szó. A DK-KP95 lehetővé teszi számunkra kedvenc zenekarunk problémamentes hallgatását iPod-ról, iPhone-ról, iPad-ről vagy CD-ről illetve MP3 lejátszóról, USB kábel segítségével. Az eszköz az otthoni hálózathoz is könnyen csatlakoztatható DLNA-n keresztül,” magyarázta Alberico Lissoni, a Sharp Europe szórakoztatóelektronikai részlegének vezetője. „Köszönhetően a vékony formatervnek és a kis helyigénynek a DK-KP95 egy ideális rendszer a nappaliba, a konyhába vagy akár a fürdőszobába.”


Mindemellett a DK-KP95-öt nem kizárólag kinézete teszi tökéletes zenelejátszóvá az Apple eszközökhöz. A kompakt audioredszer 50 wattos teljesítménye kiegyensúlyozott hangot eredményez. Készenléti állapotban ugyanakkor mindössze 4 wattot fogyaszt a rendszer, az automatikus kikapcsolási funkció pedig 15 perc után kikapcsolja a készüléket, ha az nem kap jelet. A csomag ezek mellett tartalmaz egy FM/AM RDS tunert 40 rádióállomás megjegyzéséhez elegendő memóriával, valamint egy távirányítót.


A Sharp DK-KP95 jelenleg is kapható a boltokban, ajánlott fogyasztói ára 249 euro.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50