Jedi Bird: Az erő a mérges madarakkal van!

Vértes Judit, 2012. október 9. 12:01

Múlt pénteken egy Jedi lovagnak öltözött Angry Bird jelent meg a Rovio blog oldalán fénykarddal a kezében. A rejtélyes kép alatt nem kevésbé rejtélyes üzenet: valami történni fog október 8-án, New Yorkban, a Times Square-en.

És valóban. Bejelentették az Angry Birds új változatát, mely a Star Wars galaxisába visz bennünket.
A játékot november 8-tól lehet letölteni iOS, Android rendszerű készülékekre valamint a számítógépre. A madarak ezúttal egy “messzi, messzi galaxisban” veszik fel a harcot a malacok ellen. 
A piros madár Luke Skywalkerként vezeti a csapatot, a gonoszok között pedig megtalálható lesz Darth Vader figurája is. Paul Southern, a Lucasfilm marketing igazgatója elmondta, hogy a figurák nem Star Wars szereplőknek öltözött madarak, hanem önálló karakterek.
A játék elérhető lesz Apple iOS, Android, Amazon Kindle Fire, Ma, PC, Windows Phone és Windows 8 készülékeken.


 

Kulcsszavak: játék mobilalkalmazás

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09