Nokia Lumia 510: új, kedvező árú Windows Phone készülék érkezik

forrás: Prím Online, 2012. október 24. 18:56

A Nokia bemutatta új, okos és modern belépő szintű okostelefonját a Nokia Lumia 510 készüléket. A fényes, 4” kijelzővel valamint a lenyűgöző, csak a Nokia Lumia mobilokra jellemző okostelefonos élményekkel büszkélkedő készülék még több felhasználó számára teszi hozzáférhetővé a Windows Phone-alapú telefonok kimagasló képességeit.

„A Nokia Lumia 510 készülék bevezetésével megerősítjük elkötelezettségünket az iránt, hogy a Windows Phone-alapú telefonokat alacsonyabb árkategóriákban is elérhetővé tegyük – mondta Jo Harlow, a Nokia okostelefonkért felelős alelnöke. – Akik Windows Phone-alapú telefont használnak, gyorsan felismerik, hogy az mennyivel intuitívabb, mint a többi okostelefon-platform, és a Nokia Lumia készülékek ennek az élménynek a legtökéletesebb megtestesítői. Azért alkottuk meg a Nokia Lumia 510 okostelefont, hogy még több embert üdvözölhessünk a Windows Phone-alapú telefonok világában.”



A Windows Phone-alapú telefonok mások, mint a többi platform képviselői, köszönhetően az élő csempéknek, melyeken azonnal láthatók a bejövő üzenetek és a frissítések, valamint a Kapcsolatok (PeopleHub) funkciónak, amely egy helyen egyesíti a névjegyeket és a frissítéseket a közösségi oldalakról, továbbá a Microsoft Office-hoz és az Internet Explorer 9-hez mobilon való hozzáférésnek.

Az egyedülálló Lumia élmények is különlegessé teszik a Nokia Lumia 510 készüléket. A kizárólag a Nokia Lumia készülékekre letölthető Kamera Extrái alkalmazás exkluzív digitális lencse funkciókat biztosít az 5 megapixeles, beépített autofókuszos kamerához. A Nokia Térképek, a Nokia Vezess és a Nokia Közlekedés pedig az elérhető legátfogóbb navigációs és földrajzi helyhez köthető élményt nyújtják.

A Nokia Lumia 610 sikerét követve a Nokia Lumia sorozat legújabb tagja, a Nokia Lumia 510 is öt élénk színben érkezik: piros, sárga, ciánkék, fehér és fekete színben.

A Nokia Lumia 510 készülék a Nokia által becsült, adók és támogatások nélküli ára várhatóan 199 USD. Az értékesítés várhatóan 2012 novemberében indul először Indiában és Kínában, ezt követően a többi ázsiai és csendes-óceáni országban valamint Dél-Amerikában.

Termékjellemzők:

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05