Már kapható a HTC legújabb Windows Phone-ja a Telenornál

forrás: Prím Online, 2012. november 9. 13:03

Megérkezett a HTC legújabb készüléke a Telenorhoz: a Windows Phone 8X by HTC az első olyan készülék a szolgáltató portfóliójában, amelyen a legújabb Microsoft operációs rendszer fut. A letisztult formavilágú, érintőképernyős okostelefonnal gyenge fényviszonyok mellett is tűéles fotók készíthetők, a zenehallgatás és a filmnézés pedig valódi élménnyé válik.

A Telenornál már előrendelhető a HTC legújabb, Windows Phone 8 operációs rendszerű okostelefonja, a Windows Phone 8X by HTC. A készüléket letisztult formavilág, dinamikus vonalvezetés, részletgazdag kijelző és kiváló hangzás jellemzi. A mobil fekete, és a hazai mobilszolgáltatók között elsőként a Telenornál kék színben is kapható.

A kompakt felépítésű okostelefon mindössze 10,1 mm vékony, kétmagos, 1,5 GHz-es processzorral és 4,3 hüvelykes HD érintőképernyővel rendelkezik. A 8 megapixeles főkamerával, valamint az ultraszéles látószögű előlapi kamerával és f/2.0 objektívvel felszerelt készülékkel akár gyengébb fényviszonyok között is könnyedén megörökíthetők a legjobb pillanatok. A Windows Phone 8X by HTC-ben elérhető Beats AudioTM pedig tökéletes hangzást biztosít, így a filmek és a zenék akár hifi minőségben élvezhetőek.

A HTC új okostelefonja a Windows Phone operációs rendszernek köszönhetően könnyedén testre szabható: bármilyen alkalmazás vagy menüpont szinte egy mozdulattal „élő csempeként” a kezdőképernyőre tűzhető. A könnyebb átláthatóságért pedig a csempék színét, méretét és elhelyezkedését is lehet módosítani.

A Windows Phone 8X by HTC már 14 241 forintért előrendelhető a Telenor Netshopjában Smarttarifa Extra 6 előfizetéssel, kétéves hűség és kétéves tarifamegtartás mellett. A készülék várhatóan a jövő hét folyamán kerül a Telenor üzletek polcaira.Specifikáció:

    Operációs rendszer: Windows Phone 8
    Kijelző: 4,3 hüvelykes érintőképernyő HD 720 felbontással
    Kamera: 8 megapixeles főkamera, 2,1 megapixeles elülső kamera, F2.0 rekesznyílás
    2 magos 1,5 GHz processzor
    max. 16 GB memória
    Akkumulátor: 1800 mAh

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59