Egy éves a Nokia Asha készülékcsalád

forrás: Prím Online, 2012. november 22. 17:59

Az Asha család érintőképernyős, színes modelljei 2012 harmadik negyedévében 6,5 millió felhasználó számára hozták el a gyors böngészés, a közösségi hálózatok és a mobil játékok élményét.

Az Asha készülékcsalád bevezetése jelzi, hogy a Nokia jó úton jár stratégiájának megvalósításban, hogy lehetővé tegye a következő egy milliárd ember számara az internethez való hozzáférést.

Tavalyi bevezetése óta a Nokia összesen 12 Asha készüléket dobott piacra. Az Asha – ami hindi nyelven reményt jelent – mobiltelefonokkal a gyártó célja, hogy olyan magas minőségű, stílusos készülékeket kínáljon, amelyek hozzáférést biztosítanak a közösségi oldalakhoz, az internethez, valamint a legjobb ár-érték arányt kínálják a mobilfelhasználók számára."Az Asha család megálmodása óta a Nokia azon dolgozik, hogy egy olyan új és innovatív termékcsaládot hozzon létre, amely biztosítja az átmenetet a hagyományos mobilok és az okostelefonok között – mondta Dankovics Tamás, a Nokia Közép-Kelet Európáért felelős üzletfejlesztési igazgatója. – Fejlesztéseinknek köszönhetően pedig az egész Asha Touch sorozat kiérdemelte az okostelefon-besorolást az olyan nemzetközi piackutató cégektől és elemzőktől, mint a GfK és az IDC”.

Az Asha telefonok olyan felhasználási területeket vesznek célba, mint például a mobil munkavégzés, amelyhez például a Nokia Asha 302 készülék Mail for Exchange támogatást nyújt; vagy a mobil tanulás és a rendkívül gyors információszerzés, melyet például a Nokia Asha 311-en a Nokia Xpress Böngésző új verziója tesz lehetővé. A Nokia Xpress Böngésző a hagyományos böngészőkhöz képest akár 90 százalékkal hatékonyabb mobilböngészést és a számos webes alkalmazásokhoz gyorsabb hozzáférést biztosít.

A felhasználók körében rendkívül népszerűek az online játékok is, melyek jó részéhez kényelmesen hozzáférhetnek az Asha tulajdonosok. A Nokia és az Electronic Arts (EA) együttműködése révén, 40 EA játékot tartalmazó csomagot –olyan népszerű játékokkal, mint a Tetris, a Need for Speed, a The Run és a Bejeweled – automatikusan ingyen tölthet le bármelyik modell vásárlója.

A NAMCO BANDAI Games-zel kötött megállapodás értelmében pedig 22 játék került be 52 ország Nokia Áruházába, köztük a sokakban nosztalgikus emlékeket ébresztő PAC-MAN-nel. A játékosoknak tovább kedvezve a Nokia megállapodott a Rovio-val is, így a Nokia Asha 311 telefonokon gyárilag telepítve megtalálható az Angry Birds 15 szintje.
 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52