Interaktív épület-fényfestés a 4G és az ünnepek jegyében a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2012. december 13. 11:57

December második hetétől 23-áig minden este látványos fényfestésnek lehetnek tanúi azok a járókelők, akik a Telekom Székház (Krisztina körút 55.) előtt elsétálnak. A látványosság annak az „Élményrobbanás” elnevezésű , több eseményt felölelő sorozatnak a része, amelynek elemeit a Telekom 4G/LTE szolgáltatása kapcsolja össze. A látványelemek project mapping megoldással készülnek, amelynek köszönhetően az épület szerkezete megelevenedik és egy különleges virtuális világba repíti a nézőket. A mobiltechnológia iránt érdeklődőket interaktív módon bevonják az alkotásba: kipróbálhatják, hogy a helyszínen kiállított mobileszközről hogyan lehet irányítani a fényfestést.

Az „Élményrobbanás” további elemei az új 4G/LTE-képes okostelefonok kipróbálására lehetőséget nyújtó Pláza Roadshow – e hét végén, azaz december 15-én és 16-án az Allee és a Duna Plaza előtt, valamint a Westend Millennium udvarában várják az érdeklődőket, továbbá a T-Mobile Facebook oldalán közzétett Kerületfoglaló játék, amelyben az érdeklődők jelképesen elfoglalhatták Budapest egyes kerületeit, és egyúttal különböző ajándékokért versenyezhettek, valamint belépőjegyeket nyerhettek a Carbonfools és a Compact Disco közös zártkörű koncertjére.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59