Egy robotbanda új értelmet ad a heavy metalnak

Czipperer Dia, 2013. január 6. 10:14

Megvan minden, ami egy igazi heavy metal bandához kell, dobos, gitáros is van. Csak egy érdekes különbség van: a zenét robotok szolgáltatják. A csapat nagyon népszerű, már több mint félmillióan kattintottak rájuk a YouTube-on.

A héten bukkant fel egy új videó a YouTube-on, ahol a különös banda a Motorhead Ace of Spades című számát játszotta. A videót azóta már több mint félmillióan látták.

 

Érdekes és kicsit megmosolyogtató, hogy a dobosnak négy "karja" van - azt hiszem, van még mit fejlődnie a hús-vér profikhoz. Azért a frizurája nagyon ott van a szeren. És hát szegény gitárosok is jobban beleélhetnék magukat - ha már heavy metál zenéket tolnak -, de mindezek ellenére nem semmi, amit ez a "csapat" csinál.

 

A robotok mozgása, főleg a gitárosé valami egészen elképesztő, és még a fejét is mozgatja, miközben dobol. Bár énekes nincs a csapatban, így is nagyon élethűen visszaadták az erdeti muzsikát.

 


Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: zene robot

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50