Új Fujitsu kijelzők: Tisztább és részletgazdagabb kép

forrás: Prím Online, 2013. január 31. 09:00

A Fujitsu új generációs kijelzőinek tiszta, részletgazdag képmegjelenítése és használati kényelme magasabb szintre emeli az asztali ergonómiát. A munkanap egészét képernyő előtt töltő irodai felhasználók számára a kijelző nélkülözhetetlen munkaeszköz. A szemet kímélő, ergonomikus modell sokkal kényelmesebbé teszi számukra a munkát és csökkenti a szemfáradásból eredő betegségek kialakulásának veszélyét.

Az új Fujitsu kijelzők jobb megvilágítással, nagyobb fényerővel és több állítási lehetőséggel rendelkeznek, mint a korábbi modellek, ugyanakkor energiafogyasztásuk 60%-kal alacsonyabb. A Fujitsu legújabb LED-es kijelzői sokféle opciót kínálnak. Kényelmes 22 hüvelykes vagy nagyméretű 27 hüvelykes változatban is kaphatók; bizonyos modelleknél – a tökéletes ergonómia jegyében – rendkívül könnyen, ujjheggyel lehet állítani a magasságot és a döntési szöget.

Az új Fujitsu kijelzőkínálatot három modell alkotja: a profiknak tervezett P Line, az elegáns X Line és az ergonómikus B Line. Az élvonalat képviselő Fujitsu P Line P27T-7 LED kijelző az iparág első 27 hüvelykes QHD (Quad High-Definition) kijelzőinek egyike, amely az ENERGY STAR® 6.0 szabvány szigorú energiatakarékossági követelményeinek is megfelel anélkül, hogy ennek a kényelem és a vizuális minőség látná kárát.

A vállalati környezet erősödő mobil trendjéhez igazodva az új generációs Fujitsu X Line X23T-1 kijelző az MHL (Multi High Definition Link) technológiát is támogatja. Ennek segítségével a felhasználók mini PC-ként használhatják okostelefonjukat és annak kijelzőjét az MHL interfészen keresztül a teljes képernyőre kivetíthetik. A munkavégzéshez Bluetooth technológiájú billentyűzetet és egeret vehetnek igénybe. A nagy képernyőn kényelmesebben lehet dolgozni az Office dokumentumokkal, mint az okostelefonon, ráadásul a kijelző az MHL kábelen keresztül a telefon akkumulátorát is tölti.

Kulcsszavak: Fujitsu monitor kijelző

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megfizethető 4K monitorok IPS panelekkel a fokozott termelékenységhez és szórakozáshoz

A kijelzőspecialista AOC izgalommal mutatja be két új, otthoni és irodai felhasználóknak szánt ultra-nagy felbontású (UHD) monitorát: a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC U27B3A és U27B3AF modelleket. Ezek a monitorok kivételes tisztaságot és élénk színeket kínálnak, így tökéletesen alkalmasak a napi feladatok széles skálájához, a táblázatkezeléstől és a webböngészéstől kezdve az egyszerűbb képszerkesztésig és bármilyen médiafelhasználásig. 

 

2024. június 16. 10:38

Az AS5402T elnyerte a PCMAG „Editor’s Choice” díját

Az ASUSTOR AS5402T modelljét a PCMAG ismét „Editor’s Choice” kitüntetéssel díjazta. Az ASUSTOR idén számos nagyra értékelt zászlóshajó NAS-modellt dobott piacra, beleértve – de nem kizárólagosan – az AS5402T is. 

2024. június 15. 13:24

A Philips Monitors bemutatja a legújabb QD OLED Evnia gaming monitort

Kiváló képminőséget és kiemelkedő játékélményt biztosít a nagyteljesítményű vizuális specifikációkkal büszkélkedő Philips Evnia 34M2C6500, amely 2024 június közepétől megvásárolható.

2024. június 13. 18:33

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Élénk érdeklődés mellett zajlott a második NEXT 3D konferencia

Ismét inspiráló alkalmazási gyakorlatokkal gazdagodtak a második budapesti NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia látogatói. A szakmai tudásmegosztásra fókuszáló program során két teremben 15 hazai szakember állt színpadra, hogy megosszák magas hozzáadott értékű 3D nyomtatási és 3D szkennelési eredményeiket a résztvevőkkel és egymással. Az egyik kiemelt téma a hazai fémnyomtatás volt.

2024. június 12. 19:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02