Nokia Asha 310: Dual SIM és wifi

forrás: Prím Online, 2013. február 12. 11:50

A Nokia bevezeti az új Nokia Asha 310 készüléket – az első olyan Nokia okostelefont, mely Dual SIM-es, és wifi-kapcsolattal is rendelkezik –, hogy a felhasználók még többet hozhassanak ki mobiljukból, kevesebbért. A Dual SIM képesség és a wifi-kompatibilitás együttesen biztosítják, hogy minimális költségek mellett a mobilélmény maximális lehessen. A Nokia Asha 310 számos nagyszerű applikációval és játékkal érkezik, ahogy az eddigi összes Nokia Asha készülék.

Egyszerű SIM-csere
A Nokia Easy Swap Dual SIM technológiája lehetővé teszi a SIM-kártyák közti egyszerű váltást, anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a készüléket: a Nokia Asha 310 készülékben a fő SIM az akkumulátor mögött kapott helyet, míg a második SIM-kártyának egy külső nyílást alakítottak ki, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára, hogy mindig a legkedvezőbb tarifacsomaggal rendelkező SIM-kártyájukat választhassák. A Nokia Easy Swap Dual SIM technológiának köszönhetően egyedi profil rendelhető a SIM-kártyákhoz, öt különböző pedig el is menthető a készülékre. Sőt, a leendő Nokia Asha 310 tulajdonosok kijelölhetik, hogy a készülék mely SIM-et használja telefonáláshoz, SMS-íráshoz vagy mobilinternetezéshez.

Wifi: még több szabadság a mobilinternetezésben
A wifi-kapcsolattal rendelkező Nokia Asha 310 készülék gyors és egyszerű internethasználatot tesz lehetővé, legyen szó akár YouTube videók, akár a 40 ingyenes EA játék letöltéséről. Azzal, hogy a felhasználók ingyenes, otthoni vagy nyilvános, vezeték nélküli internet-hozzáférési pontok segítségével is csatlakozhatnak a világhálóra, nincsenek többé adatforgalmi korlátozásokhoz kötve.

A Nokia Asha 310 is az előre telepített Nokia Xpress Böngészővel érkezik, mely az adatok 90%-os tömörítésével a gördülékeny és gazdaságos internetezés élményét és a több ezer webes alkalmazáshoz való gyors hozzáférés lehetőségét biztosítja.

A wifis Nokia Asha 310 számtalan mobilinternetezési élményhez garantál hozzáférési lehetőséget, például a Nokia Áruházon keresztül:

Közösségi élmény
·    az előre telepített Facebook és Twitter applikációkkal,
·    folyamatos kapcsolattartás és csevegés az eBuddy azonnali üzenetküldő alkalmazással,
·    hozzáférés a legnépszerűbb email szolgáltatásokhoz (Yahoo! Gmail).

A felfedezés élménye

·    információgazdag és megbízható térképszolgáltatás az előre telepített, online és offline módban is működő Nokia Térképekkel,
·    még több, akár a Facebook-on is megosztható, felfedezésre váró látványosság a Nokia Közelben alkalmazással,
·    további olyan applikációk, mint a Foursquare, mely 125.000 másik alkalmazással együtt letölthető a Nokia Áruházból a Nokia Asha okostelefonokra.

A szórakozás élménye
·    nagyszerű, szabadon letölthető, YouTube videókkal,
·    40 EA játékkal, melyek ingyenesen letölthetők a Nokia Áruházból,
·    exkluzív kaland, sport és életmód tartalmak a RedBull applikációval, mely szintén a Nokia Áruházból tölthető le.

A Nokia Touch család legújabb tagja, a Nokia Asha 310 készülék 3”-es karcálló, kapacitív érintőképernyővel, 2 megapixeles kamerával, 4GB belső és 32GB-ra bővíthető külső memóriával érkezik egy gyönyörűen kialakított készüléktestben.

2013 első negyedévében kezdik meg a Nokia Asha 310 készülék értékesítését először Ázsiában, Indiában, a Közel-Keleten, Afrikában és Brazíliában, fekete, fehér és arany színekben, 102 dolláros adók és támogatások nélküli, becsült kiskereskedelmi áron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09