Az új Sharp 20 colos érintőképernyős modell tíz egyidejű érintést képes kezelni

forrás: Prím Online, 2013. február 18. 12:08

A Sharp bemutatta új, 20” képátlójú, UV2A technológiával ellátott, LED háttérvilágítású, különösen élénk színű képek megjelenítésére képes érintőképernyős monitorját. A készülék 1920x1080 pixeles felbontással és 3000:1 statikus kontraszttal rendelkezik. A 10 érintési pontnak és a tartozék stylus ceruzának köszönhetően a Sharp új monitorja ideális megoldást jelent a Windows 8 rendszer összes funkciójának kihasználásához. Az LL-S201A monitor érintőképernyő funkciója révén ugyanis a Windows 8 alatt futó alkalmazások használata gyorsabb és kényelmesebb, az ujjak – illetve a stylus ceruza – az operációs rendszerben a navigációra használt csempék közötti mozgatása pedig még élvezetesebbé teszi a használatot.

A Sharp monitorjához tartozó precíz stylus ceruza - köszönhetően 2 mm-es csúcsának - lényegesen pontosabb adatbevitelt biztosít, mint az ilyen típusú panelekhez a versenytársak által biztosított, jellemzően 6 mm-es fejű eszközök. Az eszköznek köszönhetően a vékony szövegaláhúzások vagy a margóra tett kisebb megjegyzések sem jelenthetnek többé problémát. A monitor működhet kizárólag stylus ceruzás üzemmódban (ebben az esetben a készülék nem veszi figyelembe a véletlen, tenyérrel történő érintéseket), illetve az ujjakat és a stylust is aktívan használó üzemmódban.

Elegáns külsejével a monitor tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, legyen szó irodai, vagy otthoni környezetről. A készülék, amelynek vastagsága mindössze 25 mm,  a VESA szabvány szerinti kiépítésének köszönhetően falra akasztható, elhelyezhető a tartozék állványon vagy akár tenyérben tartva tablet PC-ként is használható. Az LL-S201A modell tökéletes eszköz a munkához és szórakozáshoz egyaránt:a monitor 180 fokos szoftveres képelforgatás funkcióval is rendelkezik, ami ideális alkalmazási lehetőséget jelenthet bankokban, bemutatótermekben, biztosítással és tanácsadással foglalkozó intézményekben, és általában minden olyan helyen, ahol az ügyfelekkel folytatott megbeszélések egy íróasztalnál történnek.

Az új monitor 2013. májusától kapható Magyarországon.



Főbb jellemzők


·    Képátló: 20”
·    Maximális felbontás: 1920x1080 pixel (113 PPI)
·    LCD panel UV2A technológiával
·    Kontrasztarány: 3000:1
·    10 érintési pont
·    Tartozék Stylus ceruza 2 mm-es fejjel
·    Tartozék állvány
·    Videó bemenetek: HDMI/MHL/Display Port
·    Súly: 2,3 kg
 

Kulcsszavak: monitor Sharp

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55