Az új Sharp 20 colos érintőképernyős modell tíz egyidejű érintést képes kezelni

forrás: Prím Online, 2013. február 18. 12:08

A Sharp bemutatta új, 20” képátlójú, UV2A technológiával ellátott, LED háttérvilágítású, különösen élénk színű képek megjelenítésére képes érintőképernyős monitorját. A készülék 1920x1080 pixeles felbontással és 3000:1 statikus kontraszttal rendelkezik. A 10 érintési pontnak és a tartozék stylus ceruzának köszönhetően a Sharp új monitorja ideális megoldást jelent a Windows 8 rendszer összes funkciójának kihasználásához. Az LL-S201A monitor érintőképernyő funkciója révén ugyanis a Windows 8 alatt futó alkalmazások használata gyorsabb és kényelmesebb, az ujjak – illetve a stylus ceruza – az operációs rendszerben a navigációra használt csempék közötti mozgatása pedig még élvezetesebbé teszi a használatot.

A Sharp monitorjához tartozó precíz stylus ceruza - köszönhetően 2 mm-es csúcsának - lényegesen pontosabb adatbevitelt biztosít, mint az ilyen típusú panelekhez a versenytársak által biztosított, jellemzően 6 mm-es fejű eszközök. Az eszköznek köszönhetően a vékony szövegaláhúzások vagy a margóra tett kisebb megjegyzések sem jelenthetnek többé problémát. A monitor működhet kizárólag stylus ceruzás üzemmódban (ebben az esetben a készülék nem veszi figyelembe a véletlen, tenyérrel történő érintéseket), illetve az ujjakat és a stylust is aktívan használó üzemmódban.

Elegáns külsejével a monitor tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, legyen szó irodai, vagy otthoni környezetről. A készülék, amelynek vastagsága mindössze 25 mm,  a VESA szabvány szerinti kiépítésének köszönhetően falra akasztható, elhelyezhető a tartozék állványon vagy akár tenyérben tartva tablet PC-ként is használható. Az LL-S201A modell tökéletes eszköz a munkához és szórakozáshoz egyaránt:a monitor 180 fokos szoftveres képelforgatás funkcióval is rendelkezik, ami ideális alkalmazási lehetőséget jelenthet bankokban, bemutatótermekben, biztosítással és tanácsadással foglalkozó intézményekben, és általában minden olyan helyen, ahol az ügyfelekkel folytatott megbeszélések egy íróasztalnál történnek.

Az új monitor 2013. májusától kapható Magyarországon.Főbb jellemzők


·    Képátló: 20”
·    Maximális felbontás: 1920x1080 pixel (113 PPI)
·    LCD panel UV2A technológiával
·    Kontrasztarány: 3000:1
·    10 érintési pont
·    Tartozék Stylus ceruza 2 mm-es fejjel
·    Tartozék állvány
·    Videó bemenetek: HDMI/MHL/Display Port
·    Súly: 2,3 kg
 

Kulcsszavak: monitor Sharp

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Júniusban ismét NEXT 3D additív gyártás konferencia

2024-ben ismét rendkívül színes szakmai programmal és neves előadókkal tűzdelt nappal várja vendégeit a NEXT 3D konferencia. A 3D nyomtatók és 3D szkennerek bevált hazai alkalmazásaira fókuszáló NEXT 3D idén június 4-én kerül megrendezésre. A jegyek értékesítése április 8-án jelentős elővételi kedvezménnyel indult el, így az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatni a next3d.hu-ra és lefoglalni helyüket a nemzetközi additív gyártástechnológiai konferenciasorozat hazai állomására.

2024. április 10. 11:40

Az LG új 4K okosmonitora beépítve kínálja a Netflixet, a Google Calendart és a Twitchet

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView* okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben tulajdonképpen egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

2024. április 2. 14:56

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50