Siker és újítás a Prezinél

Czipperer Dia, 2013. március 13. 16:10

Jól megy a szekér a Prezinél, ugyanis tavaly óta sikerült megdupláznia felhasználóinak számát, ennek örömére új szolgáltatásokat és kezelőfelületet vezetett be.

A Prezi használóinak száma elérte, sőt túllépte a 20 milliót, mindezt 10 hónap alatt. Tehát minden hónapra 1 millió új felhasználó jutott: szép teljesítmény. De ha ez még nem lenne elég, a felhasználók – és persze e jelentős előrelépés – örömére új kezelőfelülettel és szolgáltatáskínálattal rukkolt elő. 

 
Aki nem ismerné a Prezit, annak mondom csak, hogy ez egy részben magyar alapítású felhő alapú szoftver, amelynek segítségével lenyűgöző és minőségi prezentációkat készíthetünk. Az új funkciók közül az egyik legkiemelkedőbb, hogy ezentúl hangos előadásokat is készíthetünk, vagyis hangfájlokat illeszthetünk be – legyen szó zenéről, hangokról, effektekről (a rendes Power Point Prezikben erre van lehetőség). Sokan kérték már a fejlesztőket, hogy elérhető legyen ez a funkció. 
 
És hogy mik a további célok? Hát persze, hogy a mobil. Árvai Péter, a cég vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy Android érdekes lehetőség számukra. És természetesen a piac bővítése, főként az ázsiai térségben. A prezi egyébként jelenleg is számos nyelven elérhető, a nemzetközieken kívül a spanyol, koreai és a japán nyelvet is támogatja. 
 
Forrás: Thenextweb.com, Techchrunch.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59