Google+ frissítés Androidra és iOS-re

Czipperer Dia, 2013. március 25. 20:43

A Google+ új frissítést kapott Androidra és iOS operációs rendszerre. Nemcsak külsőleg újult meg, de több kisebb belső változást is tartalmaz.

Új külsőt kapott a népszerű mobil operációs rendszereken – Androidon és iOS-en – a Google+, ami sok hasonlóságot mutat az asztali verzióval. Több újítást is belecsempésztek a fejlesztők, többek között a képszerkesztő funkciót, amellyel a felhasználók javítani, forgatni vagy akár levágni is tudják képeiket, de a kontrasztot, telítettséget is állíthatják.

 

Az újdonságok közé tartozik a fotószűrő is, annak jóvoltából, hogy a Google felvásárolta Snapseedet 2012-ben. Ez a funkció nem túl meglepő, tekintve a az Instagram-őrületet. Ezek az újítások azt is mutatják, hogy a Google érdekelt a közösségi média területén is, habár állítja, hogy a Google+ nem közösségi oldal, csupán társadalmi réteget nyújt a meglévő szolgáltatásoknak.

Google+ Androidra és iOS-re

 

Az alkalmazás segítségével egyéb körökben is megoszthatjuk tartózkodási helyünket, és azt is megadhatjuk, kik láthatják a bejegyzéseket. Az applikáció letölthető a Google Play Store-ból és az Apple App Store-ból, ahol részletesebben tájékozódhatsz a frissítésekről.

 

Forrás: Thenextweb.com

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59