Meghosszabbított Toshiba garancia notebookokra, tévékre

forrás: Prím Online, 2013. április 3. 13:51

Indulása óta a Toshiba No Problem Garanciája igen népszerű lett a felhasználók körében, így a korábbi sikereket követően a vállalat meghosszabbítja akcióját, hogy a Toshiba laptopok és televíziók tulajdonosai készülékeiket a nem várt eseményekkel szemben továbbra is biztosíthassák. A Toshiba 1 éves, ingyenes No Problem Garanciát kínáló akciója 2013 szeptember végéig tart.

A garancia feltételei változatlanok maradtak: a vásárlás dátumától számított 14 napon belül az új eszközt a www.noproblemguarantee.com oldalon regisztrálni kell és ezt követően a Toshiba készen áll, hogy a vásárlást követő 1 évben a következő helyzetekben segítséget nyújtson:


a)    BALESETEK ESETÉN: váratlan események (például ráömlik, nekiütődik valami, netán leejtik) során bekövetkező rongálódás, vagy meghibásodás esetén a Toshiba térítésmentes  javítást vállal,
b)    ELLOPOTT KÉSZÜLÉK PÓTLÁSA: a megfelelő rendőrségi igazolások bemutatása után a Toshiba pótolja az ellopott készüléket,
c)    ADAT-HELYREÁLLÍTÁS: a Toshiba új merevlemezen pótolja a fizikai károk, szoftver hiba, vagy vírustámadás esetén elveszett adatokat.


A teljes körű tájékoztató a www.toshiba.hu/noproblem oldalon található meg. A No Problem Garancia Toshiba laptopra és tévére egyaránt vonatkozik, abban az esetben, ha a készüléket 2012. április 16. és 2013. szeptember 30. között vásárolják, és a vásárlást követően a megadott időn belül regisztrálják.
 

Kulcsszavak: garancia TV notebook Toshiba

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50