Facebook státusz által fedezte fel a régi feleség az újat

Czipperer Dia, 2013. április 17. 10:52

Egy frissen házasodott asszony kapcsolati státuszfrissítés után értesült arról, hogy nem ő az egyetlen nő „férje” életében, ugyanis szíve választottja már házas.

A sztori átlagosan indul. Egy 38 éves Melbourne-ben élő hölgy feleségül ment egy 40 éves férfihoz. Azonban nem minden házasság a mennyben köttetik.

 

Az új feleség (Mrs. Keyet) a közösségi médián keresztül is megosztotta örömét, kapcsolati státuszát házasra változtatta.

Ám nem sokkal ezután kapott egy üzenetet a Facebookon nagyjából hasonló szöveggel: „Hello új Mrs. Keyet. Hogy lehetsz te Mrs. Keyet, amikor én még mindig az vagyok? A régi Mrs. Keyet”.”

 

Na, itt kezdődik a csavar a történetben. A férj korábban már beszámolt régi feleségéről, ám azt is közölte szíve választottjával, hogy a régi házassága érvénytelen, nem volt hivatalos nyoma sem, és nem is volt sokáig együtt korábbi feleségével.

 

Ennek tudatában az új feleség követelte a régitől, hogy támassza alá, amit állít. Sajnos, az előd nem blöffölt, elküldte a hivatalos házassági anyakönyvi kivonat másolatát, ami még mindig érvényes volt.

 

Így történt, hogy a Facebooknak köszönhetően fény derült egy „családi titokra”, és az új Mrs. Keyet elhagyta szíve választottját, és a korábbi okmányokra hivatkozva kérte házasságuk érvénytelenítését. Lehet, hogy a Facebook nélkül még most sem tudna a két nő egymásról.

 

Forrás: CNET.com

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09