Már elérhető az iOS 7 Beta 5 fejlesztőknek [Videó]

Czipperer Dia, 2013. augusztus 7. 14:11

Alig egy hetet kellett várni az iOS 7 legújabb béta verziójára, ami meglepő a korábbi 2-3 hetes ciklusokhoz képest. Ez az előző verzióhoz hasonlóan stabilabb, mellyel egyre közelebb kerülünk a végleges verzióhoz.

Az iOS 7 előző béta verziója csak kisebb frissítéseket tartalmazott, ám sokkal stabilabb volt a korábbi verziókhoz képest.

 

A Mashable jóvoltából képekkel is tudjuk illusztrálni, miben tér el a frissített verzió „elődeitől” (lásd az alábbi képen), ahol már elsőre is jól látszik, hogy egyes ikonok megváltoztak. A beállításokban sokkal színesebbek lettek, ezáltal átláthatóbb lett a felület, valamint Twitter és Vimeo ikon is megváltozott.

 

 

 

 

A hívás közbeni opciók gombjai is változtak, persze csak dizájn szempontjából: mindegyik körül karika található. Kikapcsolásnál pedig a „slide to power off” a feloldáshoz (slide to unlock) mintájára kapott egy nyilat baloldalra.

 

Számos apróság is akad a frissítések között. Például az időjárás és tőzsdei információknál pedig már megjelenik, hogy mindezt a Yahoo támogatja.

 

Kíváncsian várjuk, mikor érkezik a következő béta, hiszen az először 2-3 hetes periódusok egyre csökkennek, valamint jelentős változtatásokat sem találunk már, így nemsokára elérkezik a végleges verzió ideje.

 

Nézd a meg videót, hogy megtudd, mi minden változott még az iOS 7 legújabb bétája.

 

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52