Jövőre nyit Google Glass alkalmazás áruháza

Czipperer Dia, 2013. szeptember 4. 13:10

A hír először a New York Times Magazine-ban jelent meg, majd a Google is megerősítette a hírt a Marketing Landen, miszerint jövőre megnyílik a Google Glass App Store.

Jövő évig kell várniuk a Google Glass felhasználóknak, hogy az eszköz saját alkalmazásboltjában vásároljanak, tötlsenek le applikációt, valamint a fejlesztőknek is, hogy előrukkoljanak szerzeményeikkel.

 

A Google szóvivője tegnap erősítette meg ez irányú tervüket, a New York Timesban megjelentekre reagálva. Arról azonban nem tudtunk meg semmit, hogy ez az áruház a Google Play részeként vagy önállóan működne.

 

Addig azonban, amíg nem érkeznek a hivatalos appok, számtalan nem hivatalos forrásból is hozzájuthatnak a felhasználók a Glasshoz fejlesztett alkalmazásokhoz. Íme egy oldal, amely rendszerezi azokat a site-okat, ahol megtalálhatjuk ezeket.

 

Forrás: Mashable.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59