A Samsung új okosórája mélyreható betekintést kínál egészségügyi állapotunkról

forrás: Prím Online, 2024. június 16. 13:55

A Samsung bejelentette okosóra termékcsaládja új tagjának bevezetését.  A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülékkel még több felhasználó férhet hozzá a vállalat fejlett és átfogó, jóllétet szolgáló élményéhez. A Galaxy Watch FE a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik széleskörű ismeretekkel javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

 

„A Samsungnál arra törekszünk, hogy világszerte minél több felhasználóhoz eljuttathassuk egészség- és fitneszfigyelő funkcióinkat. Célunk, hogy támogassuk őket céljaik elérésében, és azokban a változást hozó aktivitásokban, amellyel tehetnek mindennapi jó közérzetükért – mondta Junho Park, a Samsung mobilkommunikációs üzletági Galaxy ökoszisztéma termékstratégiai alelnöke és vezetője. – Izgatottan várjuk, hogy a viselhető eszközök portfólióját bővítő Galaxy Watch FE okosórával még több felhasználónak kínálhassunk hozzáférést egyéni egészségügyi adataihoz, amelyekkel akár a nap 24 órájában motiválhatja őket, hogy egészségesebbek legyenek.”

 

Stílusos és tartós kialakítás a mindennapi jóllétért

 

A 40mm-es méretben kapható Galaxy Watch FE a Galaxy Watch széria ikonikus formatervezésén alapul, mégis újszerű megjelenést kínál. Három színben – fekete, rózsaarany és ezüst – érhető el, az új óraszíjaknak pedig a jellegzetes kék és narancssárga varrásnyom kölcsönöz még egyedibb külsőt, így a stílusos okosóra bármilyen öltözetet kiegészíthet. A Galaxy Watch FE emellett számos új számlapot kínál, amelyekkel a felhasználók testre szabhatják készüléküket, az egy mozdulattal felcsatolható óraszíjat pedig bármikor könnyedén cserélhetik, saját ízlésükhöz igazítva. A mindennapi használat során a zafírkristályüveg felel a kivételes tartósságért, és nyújt védelmet a készüléknek a karcolásokkal szemben. 

 

 

Maradj egészségesebb és motiváltabb minden nap!

 

A Samsung továbbfejlesztett, BioActive érzékelőjével ellátott Galaxy Watch FE számos hatékony fitnesz- és jólléti funkciót kínál, amelyek személyre szabott és könnyen megvalósítható tanácsokkal látják el a felhasználót akár a nap minden órájában. A Galaxy Watch FE számos fejlett alvásfunkciót kínál a minőségibb alvás érdekében, hogy minden nap jól indulhasson. Az eszköz – többek között – az alvásminták megfigyelésében, az Alvástréningben, és az alvásbarát környezet kialakításában támogatja a felhasználókat, akik emellett szívük egészségét is nyomon követhetik a szívműködést figyelő funkciókkal. Az okosóra Szívritmus-riasztás (HR Alert) funkciója érzékeli a rendellenesen magas vagy alacsony pulzusszámot, míg a Szabálytalan szívritmusérzékelő (IHRN) funkció megelőző jelleggel figyeli meg a pitvarfibrillációra (Afib) utaló szívritmusokat. Emellett a felhasználók a vérnyomás és az EKG monitorozásával részletesebb képet kaphatnak szívük egészségéről.

 

A felhasználók több mint 100 különböző edzést követhetnek nyomon saját fejlődési adataikkal együtt csuklójukról. A fejlett futáselemzés nemcsak az általános teljesítmény elemzésében segít a futóknak a hatékonyság növelése érdekében, hanem betekintést és útmutatást is kínál nekik a sérülések megelőzése érdekében, hogy közelebb kerülhessenek kitűzött céljaikhoz. Az optimálisabb futási élmény érdekében a Személyre szabott pulzustartomány funkció segíti a felhasználókat, hogy egyéni céljaikat fizikai képességeik alapján határozhassák meg.

 

A Galaxy Watch FE az egészségügyi célok elérésében és a motiváltság megőrzésében támogatja a felhasználókat. A Testösszetétel-mérő funkció átfogó test- és fitneszadatokkal mutatóként szolgál a fejlődés nyomon követéséhez. A felhasználók emellett olyan ösztönző értesítéseket is kaphatnak, amelyekkel folyamatosan tehetnek jólléti állapotuk fejlődéséért.

 

A Galaxy ökoszisztéma élményei

 

A Galaxy Watch széria többi készülékéhez hasonlóan a Galaxy Watch FE is zökkenőmentes, összekapcsolt élményeket kínál a Samsung Galaxy készülékek között. A felhasználók a Find My Phone funkcióval gyorsan és könnyedén megtalálhatják okostelefonjukat, ha órájukról leválasztották az eszközt. A Kameravezérlővel távolról vezérelhetik a csatlakoztatott Samsung okostelefon kameráját, csuklójukról közvetlenül válthatnak szöget vagy zoomolhatnak. A Samsung Wallet elérhető a Galaxy Watch FE készülékeken, vagyis a felhasználók fizethetnek az eszközzel a vásárlások során, és hozzáférhetnek egyéb fizetőeszközökhöz is, ezáltal az óra egy digitális pénztárcává válik.

 

Elérhetőség

 

A Galaxy Watch FE világszerte idén nyáron érkezik, Magyarországon a Bluetooth változata várhatóan június végétől, 89.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható, míg az LTE modellt idén ősszel vezetik be. A Galaxy Watch FE készülékről további információ a vállalat weboldalán elérhető.

 

Termékjellemzők: 

 

 

Kulcsszavak: Samsung okosóra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

Vadászrepülők inspirálták a legújabb Casio-t

A Casio vadonatúj, vadászrepülők által inspirált karórát mutatott be. Az új G-Shock Gravitymaster rögtön háromféle megjelenésben érhető el. „Valamennyi közös jellemzője, hogy mesterien ötvözik a vadászrepülők műszerfalának kialakítását, valamint a gépek aerodinamikus, lendületes dizájnját” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. július 21. 12:20

Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést kínáló fejhallgatók akár 55 órányi magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak.

2024. július 20. 16:58

Az új ViewSonic lézerprojektor átformálja a házimozi jövőjét

A ViewSonic Corp., a vizuális megoldások globálisan vezető gyártója bejelentette az LX700-4K RGB megjelenését. Ez az innovatív projektor új mércét állít fel az otthoni szórakoztatás vizuális teljesítménye terén. 

2024. július 20. 11:59

Íme a legátfogóbb kisokos szünetmentes tápegység vásárlásához!

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

2024. július 19. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59